Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
27-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
619
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

CDD Analyst

Ben jij een gedreven CDD Analist die ervoor zorgt dat nieuwe klanten voldoen aan de wet- en regelgeving rond klantintegriteit?

Eindklant zoekt per direct 10 ervaren CDD-analisten. Betreft een project voor het wegwerken van de backlog CDD review dossiers.

Afdeling
Global Client Data Management (GCDM) ondersteunt eindklant bij het effectief beheren van de klantadministratie en het uitvoeren van CDD. Hierbij leven we de geldende wet- en regelgeving op het gebied van Customer Due Dilligence na. We slaan klantgegevens betrouwbaar, uniform, verifieerbaar en centraal op, zodat het (senior)management, compliance, risk, control en audit deze data kunnen gebruiken. GCDM ontwikkelt zich naar een afdeling met wereldwijde verantwoordelijkheden en aanspreekpunten in verschillende regio’s (zoals Europa, Amerika, Australië en Azië).

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het totale Customer Due Dilligence proces van identificatie, analyse en advies. Je werkt nauw samen met compliance en de frontoffice van commerciële organisatie-eenheden binnen eindklant. Je krijgt te maken met klanten uit de financiële, grootzakelijke en publieke markt. Naast je betrokkenheid bij het onboarding-proces verzorg je periodieke reviews van de bestaande klantportfolio. Daarbij werk je volgens de gestelde wet- en regelgeving en interne procedures.

Pofiel

 • HBO/WO niveau met een bedrijfseconomische of juridische achtergrond;

 • CCD ervaring met zakelijke klanten, specifiek op het schrijven van reviews;

 • minimaal 2-5 jaar ervaring als CDD-analist in een internationale omgeving binnen een financiële instelling;

 • goed bekend met compliancestandaarden en -beleid, KYC, AML, WWFT, bedrijfsethiek of andere aspecten van klantintegriteit;

 • Analytisch, adviseert en organiseert graag en affiniteit met systemen;

 • Daarnaast ben je communicatief sterk in het Engels, het Nederlands en bij voorkeur een derde taal.

Vereistenprofiel

 • Klantintegriteit Natuurlijke Personen PA/PB

 • Klantintegriteit Organisaties

 • Basis opleiding Security Awareness

 • Medewerkers integriteit

 • Privacy Awareness

 • Privacy Follow-up Klantcontact

LET OP: In de motivatie graag aangeven wat de specifieke ervaring is van kandidaat met het schrijven van KI reviews voor zakelijke klanten.

Locatie

Utrecht

Uren

36

Startdatum

02-02-2016

Einddatum

02-05-2016

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten