IT Chapter Lead

Opdrachtgever
Kryo
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Dit is een functie die voor vast openstaat bij de opdrachtgever. Gezien de lopende werkzaamheden wil de opdrachtgever deze functie op korte termijn op interim basis inhuren.
Je functie als IT Chapter Lead bij onze opdrachtgever in Amsterdam.
Van internetbank naar IT-bedrijf: juist als je nu bij onze opdrachtgever binnenstapt als IT Chapter Lead, maak je deel uit van een uitdagende transformatie binnen onze sterk innoverende omgeving. Je levert een cruciale bijdrageaan deze transformatie door 60% van je werkweek technisch mee te werken en 40% bezig te zijn als "coach" van de chapterleden/squad. Afhankelijk van jouw ervaring en domeinkennis kunnen we je verschillende IT Chapter Lead posities aanbieden. We zoeken ruim 60 Chapter Leads voor verschillende Chapters (afdelingen) binnen de CIO (IT) organisatie.

Naast je technische activiteiten als IT Chapter Lead kun je jouw senioriteit inzetten bij het maximaliseren van de teamperformance (8-10 chapterleden). Zowelhet technische aspect als een leidinggevende rol gaan je uitstekend af omdat je excelleert in:

 • Het combineren van (vooral) doen én denken.

 • Het vervullen van een voorbeeldrol.

 • Het alloceren van Resources.

 • Het werken in een squad, omdat je daar primair in wordt gedreven.

 • Het slim inzetten van de sporen die je al hebt verdiend als IT expert.

 • Het actief om hulp en feedback vragen, maar ook feedback durft te geven.

De werkplek die hoort bij deze vacature voor IT Chapter Lead is er één die zowel met het openbaarvervoer als de auto goed bereikbaar is. Op enkele minuten loopafstand van het onze opdrachtgever-kantoor vind je metro/NS-station Bijlmer Arena. Geefje de voorkeur aan reizen met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ons kantoor wordt momenteel gerenoveerd en opnieuw ingericht volgens de "nieuwe stijl" wat onze medewerkers stimuleert en motiveert graag naar hun werk te komen en gemakkelijk en productief samen te werken.

Werkzaamheden

 • Het bepalen van de werkwijze binnen je expertise. Je verdeelt specifieke kennis / aandachtsgebieden en zet de standaarden. Dit doe je samen met de IT Area Lead en jecollega-IT Chapter Leads.

 • Het delen van kennis met collega’s en hen zo stimuleren en coachen dat zehet beste uit zichzelf kunnen halen.

 • Het continu doorontwikkelen van je eigen expertise en hiermee bijdragen aan het verder ontwikkelen en vernieuwen van het vakgebied.

Als IT Chapter Lead versterk je een specifieke maar innovatieve en informele afdeling. Samen met circa 10 open, kritische en gedreven collega’s werk je in sprints en zijn er daily stand-ups waarin de voortgang van het werkwordt besproken en bewaakt. Samen mobiliseren jullie teams en helpen jullie bij het oplossen van (sterk inhoudelijke) afhankelijkheden tussen deze teams. Het doel hierbij? Teams in staat te stellen om zelfstandig(er) hun doelen te realiseren.

Functie eisen

Je persoonlijkheid laat zich omschrijven metwoorden als technisch, ownership, teamplayer, meewerker, innovatief, pro-actief,flexibel en klant- en oplossingsgericht. Daarnaast beschik je over:

 • Sterke development skills (60%), management skills (40%).

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding Informatie Technologie.

 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring als IT expert in een agile organisatie.

 • bijvoorbeeld in een rol als Lead Developer, teamlead Development, Technisch Manager of Technical Lead, waarbij je zowel functioneel als op harde en zachte data hebt gestuurd

 • Sterke analytische vaardigheden en technisch inzicht.

Ondernemerschap en ownership.

Graag ontvangen wij u cv en motivatie inclusief tariefstelling.

mvg

Kryo ICT detachering

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten