Consultant / Monitoring specialist

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
334
Status
Gesloten
Referentie
V2841

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Bedankt voor uw interesse.

Helaas staat deze aanvraag niet meer open en is er een andere kandidaat op aangeboden. Echter krijgen wij zeer regelmatig soortgelijke aanvragen binnen. Voor de recente aanvragen wil ik u adviseren onze website eens te bezoeken.

Wellicht kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen.

Met vriendelijke groet,

Hinttech Staffing


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Hinttech Staffing is op zoek naar een Consultant / Monitoring specialist.

Kundigheidsniveau Senior

Aantal 1
Aantal uren per week 36

Startdatum inzet Z.s.m.

Einddatum inzet 31-12-2016

Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie

Opdrachtomschrijving: Er wordt binnen de Belastingdienst al lange tijd gewerkt aan een referentiearchitectuur Monitoring. Kernprobleem is dat de scope te breed is; een mix van besturing, monitoring en planning. Voorstel is om Monitoring op te nemen als onderdeel van de referentiearchitectuur Transactieverwerking. En de uitwerking te combineren met het beproeven ervan. Qua oplossingsrichting kan worden gedacht aan een meetpunten administratie (voorbeelden TSL, DUO). Qua tooling lijken producten als Splunk of (nog niet beschikbaar/ingevuld) BAM/BPM Massaal de voor de hand liggende invulling voor iets dergelijks. Als resultaten dient dan onderscheid te worden gemaakt tussen het actuele gedrag van de systemen (bv. via dashboards) en rapportages/analyses over systeemgedrag (bv. via EDW). Afgeleide vraag daarbij is hoe de detailinformatie (dashboards) op een zinvolle wijze kan worden gecondenseerd en overgebracht naar het EDW. Bij het uitvoeren van het voorstel zoekt de Belastingdienst een externe monitoring specialist.

Businesskennis: Kennis over monitoring in het algemeen (business monitoring, system monitoring) en in de markt gangbare producten (bijv. Splunk, BPM/BAM)

Expertise: Kennis van en ervaring met het toepassen van monitoring concepten in grootschalige transactie- en gegevensverwerkende systemen; (kunnen) vormgeven en uitwerken van het benodigde aanbod voor monitoring, zowel producten/tools als richtlijnen voor het toepassen in systemen en op de (vooral IBM) infrastructuur van de BelastingDienst

Vakkennis overig: zie hierboven

Persoonlijke vaardigheden: Doel- en resultaatgerichtheid in grote organisaties (eerste stap hier is het afdwingen van stapsgewijze aanpak ofwel het vaststellen van een realistische scope); overtuigingskracht/vasthoudendheid om de doorlopende scopecreep in de hand te houden; (creƫren van) draagvlak bij business (B/CA), met infrastructuur en exploitatie (B/CIE) en applicatieontwikkeling (B/CAO); zelfstandig werken maar tijdig tussenresultaten afstemmen met collega-architecten (Centrale Architectuur en/of Massale Productie)

Reageren? Stuur je cv, motivatie, uurtarief en beschikbaarheid naar ons toe.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-01-2016 10:52
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten