Projectleider RO Delft

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
1
Bekeken
622
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Voor de duur van drie maanden, met optie tot verlenging

Uren per week: 16

Aanvang

z.s.m.

Opleidingsniveau

WO

Regio

Zuid-Holland

Organisatie
Delft is een innovatieve en moderne werkgever. De dynamiek van Delft vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Je werkplek is binnen de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte en Economie. Deze afdeling functioneert als opdrachtnemer voor een veelheid aan opdrachten in het ruimtelijk domein en werkt als een intern adviesbureau: zakelijk en professioneel, met een commerciële mindset.

Functie
Voor de afdeling Advies zoeken wij tijdelijk een RO projectleider, die als trekker kan optreden in het project om te komen tot een ruimtelijke regiekaart. De regiekaart heeft als doel een actuele visie en strategie te formuleren op de samenhang tussen de ruimtelijke ontwikkelingen en het gewenste en benodigde programma van Delft. De kandidaat dient ruime ervaring te hebben in het ruimtelijk domein, met het leiden van projecten en ervaring te hebben met werken in een politiek gevoelige omgeving.

We zoeken een projectleider die in staat is om samen met collega’s van uiteenlopende disciplines in projectverband resultaten te boeken. Oplossingsgericht, maar met oog voor de omgeving en de belangen die daarbij spelen.

Jouw inbreng
•Je hebt een afgeronde WO opleiding en minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente en je bent goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen. Je hebt gevoel voor politieke- en bestuurlijke omgeving.
•Als projectleider opereer je zelfstandig en ben je resultaatgericht. Je kunt uitstekend in een team samenwerken. Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, kunt planmatig en procesmatig denken.
•Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
•Je werkt aan een opdracht waarbij integraal denken en werken van belang is.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

•Resultaatgericht
•Deskundig
•Analytisch vermogen (resultaat gericht, probleemanalyse, dwarsverbanden leggen, plannen en organiseren)
•Overtuigingskracht (heldere communicatie zowel mondeling als schriftelijk, kan standpunt verkopen, presenteren)
•Samenwerkend
•Zorgvuldig
•Visie (omgevingsbewust, vertaling interne en externe ontwikkelingen)
•Inlevingsvermogen (politiek bewustzijn, kent krachtenvelden, ontwikkelingen, gevoeligheden, weet hierop te anticiperen)
•Plannen en organiseren

CV eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Delft zijn gepland in eind week 6 van 2016. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de Flextenderopdracht.

Overige informatie
ZZP-ers die reageren dienen in het bezit te zijn van een geldige VAR wuo of VAR dga. De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

De reactietermijn van deze marktplaatsopdracht duurt tot Zondag 31 januri 2016, 12.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren met uurtarief ex BTW en incl. reiskosten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-01-2016 11:50
  Plaats
  Muiderberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten