Omgevingsmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
442
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

29-1-2016 om 12:00 uur

Wij zijn op zoek naar een omgevingsmanager. De omgevingsmanager opereert vanuit de projectorganisatie Rode Loper. Een gesprek met medewerkers uit de projectorganisatie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

De omgevingsmanager opereert vanuit het team projectmanagement Zuid van het Ingenieursbureau (IB) van de Gemeente Amsterdam en wordt ingezet op het deelproject Ferdinand Bolstraat van projectorganisatie de Rode Loper. Hij/zij valt daarmee hierarchisch onder de aansturing van de teamleider van het IB en operationeel onder de aansturing van de projectdirecteur Rode Loper. Binnen het project Rode Loper werkt de omgevingsmanager, samen met
de andere omgevingsmanager en de communicatie adviseur(s) in het Team Omgeving en Communicatie (TOC).

De omgevingsmanager onderhoudt contacten met de bewoners en ondernemers in de omgeving van het werkgebied. Hij/zij heeft een loketfunctie naar de buurt en is zichtbaar aanwezig op het werk, direct bereikbaar en benaderbaar voor vragen uit de omgeving. Stemt technische vraagstukken m.b.t. bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid af met de uitvoeringsorganisatie van de Rode Loper en vertaalt deze naar de omgeving.

De omgevingsmanager is praktisch ingesteld, weet binnen het Amsterdamse netwerk goed de weg te vinden en snel te handelen.

Werkzaamheden

De omgevingsmanager is het gezicht van de projectorgansiatie naar de omgeving toe. Hij/zij heeft daarvoor periodiek overleg met de uitvoeringsorganisatie Rode Loper, met de ondernemers en bewoners in de buurt van de Ferdinand Bolstraat en met andere omgevingsprojecten, stadsdeel Zuid en partners zoals GVB, nutsbedrijven e.d.

De omgevingsmanager is in samenwerking met de communicatieadviseur van het project verantwoordelijk voor de communicatie met de omgeving (zowel mondeling als schriftelijk).

De omgevingsmanager is veel aanwezig op het werk om problemen te kunnen signaleren en vanuit zijn rol toezicht te houden op het werk i.k.v. Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid. Waar problemen ontstaan neemt hij/zij initiatieven om deze op te lossen. Op regelmatige basis organiseert hij/zij een omgevingsoverleg (begeleidingscommissie uitvoering) om de voortgang van het werk en de knelpunten in de omgeving te bespreken met de bewoners en ondernemers.

Functie eisen

minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.
minimaal 5 jaar ervaring met omgevingsmanagement in complexe infrastructurele projecten in een binnenstedelijke omgeving.
minimaal 5 jaar ervaring met omgevingscommunicatie in projecten die langdurig invloed hebben op de bereikbaarheid en leefbaarheid van een woon/werkomgeving.
meer dan 5 jaar ervaring met het werken in een multidisciplinair projectteam.

competenties

 • Omgevingsbewustzijn

 • Samenwerken

 • Relatiebeheer

 • Communicatief vaardig

 • Resultaatgericht

 • Stressbestendigheid

 • Integer

Wensen

ervaring met projecten in de ruimtelijke ordening binnen de ring Amsterdam.
ervaring met Noord/Zuidlijn, of daaraan gerelateerde projecten.
heeft voor het project een relevant (Amsterdams) netwerk.
krediet opgebouwd binnen een netwerk in de ruimtelijke ordening in Amsterdam.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-01-2016 11:44
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten