4 medior helpdeskmedewerkers te Groningen voor SSO Noord

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
37
Status
Gesloten
Referentie
4 Helpdeskmedewerkers Groningen

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Uiterlijke termijn van aanleveren cv;s 2-2-2016

ODC-Noord is ontstaan in 2010, direct na de eerste aankondiging van het willen consolideren van rekencentra binnen de rijksoverheid. Een overheidsdatacenter in Noord Nederland was nog niet voorzien in 2010. Vanuit de samenwerking tussen Provincie Groningen, gemeente Groningen, DUO en RDW ontstond de mogelijkheid om één van de Overheids Datacenter in het noorden te positioneren.

Opdrachtomschrijving
De medior medewerker maakt deel uit van de operationele bezetting van de servicedesk. Activiteiten behelzen call handling en het uitvoeren van servicedesk werkzaamheden, het monitoren van het proces en de rapportage over het proces. De medior medewerker ondersteunt en faciliteert de junior medewerkers.

Doelstelling
Inhuuroffice IUC-Noord Functieprofiel V2.0

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden 
Draagt zorg voor de correcte prioriteit stelling van calls  Draagt zorg voor de correcte afhandeling van standaard -wijzigingen en incidenten / storingen  Fungeert als Single point of contact tussen klant en oplosgroepen  Houdt toezicht op de uitgifte en registratie van ICT middelen, waaronder mobiele telefoons en laptops  Verantwoordelijk voor goed werkende afspraken met het proces & lijnmanagement,  Legt in het proces verantwoording af aan de procesmanager en in de lijn aan de senior medewerker  stelt handleidingen, werkinstructies en documentatie op en publiceert deze  coaching en begeleiding van junior medewerkers  overlegt met leidinggevenden in de lijn over de procestoepassing.

Vakmatige taken 
Analyseert de niet-werkplekgerelateerde incidenten met het oog op verdere verwerking door beherende afdelingen  Analyseert de werkplekgerelateerde incidenten (soft- en hardware)  Ondersteunt bij het oplossen van werkplekincidenten op afstand (regiokantoren, balies, onderwijsinstellingen)  Ontvangt en beoordeelt calls (bijvoorbeeld RFC’s), ten behoeve van het ISM proces  Stemt tijdstip van incidentafhandeling en uitvoering van wijzigingen af met gebruikers  Draagt zorg voor correcte administratieve afhandeling van calls

Coördinerende / sturende taken 
Is actief betrokken bij het verbeteren van de werkprocessen en klantvoorzieningen. Is communicatief sterk en in staat om ideeën om te zetten in daden.

Contacten (intern/extern + aard van contacten)
De medior helpdeskmedewerker is klantgericht ingesteld en beheerst meerdere gesprek stijlen. Is analytisch ingesteld, kan complexe vragen van klanten omzetten naar werkbare oplossingen of instructies. Tevens in staat om deze oplossingen en/of instructies op te stellen op het niveau van de klant.

Functie-eisen NB: dit zijn knock-out criteria.

Kennis professionele kennis Aantoonbaar te maken door: Algemene kennis ITIL/ISM Certificering ITIL
Capability: Operational Support and Analysis Certificering of soortgelijke Certificering of minimaal 2 jaar werkervaring in de bedoelde rol MS Windows 7 Certificering MS Office 2007 en hoger Certificering

Algemene werkervaring Aantoonbaar te maken in cv

Ervaring in vergelijkbare functie - CV 2 jaar werkervaring
Kennis dienstverlening aan meerdere klantorganisaties - CV 2 jaar werkervaring
Ervaring met ITIL/ITSM/ISM - CV 2 jaar werkervaring

Overig functie-eisen
Bereidheid om te reizen Bereidheid om consignatiedienst te draaien

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten