Adviseur Control

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
70
Op locatie
Eindhoven
Reacties
5
Bekeken
402
Status
Gesloten
Referentie
9023177

Afrondingstoelichting

Goedemorgen,

Wij mogen op deze vacture geen kandidaten meer voorstellen bij de klant, vandaar dat ik hem ga afsluiten. Bedankt voor het reageren op deze opdracht en houdt vooral onze website yacht.nl in de gaten voor meer vacatures.

Met vriendelijke groet,
Niki Bosman
Yacht


Omschrijving

Ben jij een financiële expert met kennis van bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen ? Die niets liever doet dan managers adviseren en helpen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Omgeving

Eindhoven is bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis. En barst van de energie. Verbeelding, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand. Dat DNA zit ook in de genen van de gemeente. We experimenteren en innoveren volop. Met én voor de stad, steeds in een andere rol en in wisselende netwerken. De passie, het vakmanschap en de talenten van onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Die geven we dan ook de ruimte. Want we hebben maar één doel: samen Eindhoven beter en sterker maken.

De gemeente Eindhoven werkt samen met vele partners. Samen met de gemeenten Geldrop-Mierlo en Valkenswaard wordt het afvalbeheer verzorgd door Cure. Het betreft hier een gemeenschappelijke regeling. Cure afvalbeheer is verantwoordelijk voor de totale afvalketen van de 3 gemeenten. Deze keten begint bij het ontwerpen van het afvalbeleid voor de komende jaren en behelst ook alle uitvoerende zaken zoals inzamelen. Maar ook het verwerken en vermarkten van alle afvalstromen is de verantwoording van Cure. Cure afvalbeheer legt verantwoording af aan een eigen bestuur bestaande uit een Dagelijks en Algemeen Bestuur.

Cure wil het afvalbeheer in de betreffende gemeenten optimaliseren en de doelstellingen voor de gemeenten realiseren. Cure wil daarin voorop lopen en een kartrekkersrol vervullen en maakt hiervoor een grote ontwikkeling door. Deze ontwikkeling vraagt om extra expertise op het terrein van bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en financiën.

Jouw uitdaging

Jij wordt vanuit de gemeente Eindhoven (sector Control) ingehuurd om vervolgens te werken bij Cure afvalbeheer. Je bent hun expert en vraagbaak bij bedrijfsvoerings- en financiële vraagstukken. Je denkt en schrijft mee aan de toekomst van Cure. En adviseert over het financiële beheer, meerjarenbeleid en inrichting bedrijfsprocessen. Je werkt ook mee aan implementatie van bedrijfsprocessen en het op orde houden van de financiën.
Je zoekt afstemming en informatie binnen gemeenten om rapportages kwalitatief goed en tijdig aan te leveren. Daarnaast kun je gebruik maken van de kennis en expertise die bij de gemeente Eindhoven aanwezig is. Hierbij valt te denken aan P&C instrumenten, verbonden partijen en treasury.

Je werkt vanuit de kaders en regelgeving van de gemeenschappelijke regeling Cure. Zo sta jij voor consistente besluiten, die bijdragen aan de doelstellingen van deze organisatie.
Vanuit het bestuur van Cure wordt gerapporteerd aan gemeenten.

Jouw profiel

Je hebt een Hbo-opleiding afgerond. Bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. De gemeentelijke overheid en begrotingen kennen voor jou geen geheimen. Bovendien ‘snap’ je de business van afvalbeheer en ervaren mensen jou als analytisch sterk én onafhankelijk. Daardoor krijg je makkelijk draagvlak voor jouw adviezen.

Deze functie vraagt om een bedrijfsmatige aanpak maar ook een goed ontwikkeld gevoel voor politiek- bestuurlijke, organisatorische en functionele verhoudingen. Dat gevoel heb jij net als een klantgerichte houding en een hands-on en no –nonsense mentaliteit.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  28-01-2016 15:39
  Plaats
  Kaatsheuvel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-01-2016 20:45
  Plaats
  oegstgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-01-2016 14:41
  Plaats
  Hapert

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-01-2016 15:13
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 21:20
  Plaats
  Vinkel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten