Functioneel Analist - Digitale Nieuwskanalen

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
TBD
Op locatie
Antwerpen
Reacties
0
Bekeken
293
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Samen met een klant van ons, die actief is in de mediasector zoeken we een freelance functioneel analist. Het betreft een lange termijn opdracht in Antwerpen.

  • > 3 jaar FA

  • Mobiele Applicaties

  • Video Advertising

Als functioneel analyst zal je ingeschakeld worden in de development van de digitale kanalen. Dit zijn zowel websites als mobiele applicaties. Je vormt de brug tussen de gebruikers en de technische teams. Je zal de business requirements vertalen in technische specificaties. Je identificeert en omschrijft de verbeteringen aan de hand van wireframes, navigatiestructuren en functionele beschrijvingen. Je bewaakt de gebruiksvriendelijkheid van de website of webapplicatie doorheen het hele proces, en kan dit aftoetsen aan gebruikers. Je test het eindresultaat op de correcte oplevering. Verder waak je als technisch verantwoordelijke voor het videoplatform over de goede werking van SaaS videoplatform en de integratie in onze digitale platformen. Je formuleert oplossingen die video kan bieden aan de journalistiek.

Je kent de best practices van informatiestructuur en functionele analyse. Je hebt een zeer goede kennis van web standaarden. Je hebt ervaring met UX van zowel web als apps. Je hebt een goede kennis over videoplatformen en players. Je hebt ervaring met de integratie van video advertising (vast, vpaid,..) Je hebt bewezen ervaring met analyse werk van web en/of app projecten. Je kan werken met een wireframe tools.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten