Medewerker toezicht en handhaving milieu

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
30-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Olst-Wijhe
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een medewerker toezicht en handhaving milieu.

De Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) IJsselland is een samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten en de provincie Overijssel op het gebied van vergunningverlening, handhaving en toezicht.
Onder het motto “lokale binding, regionale bundeling” werken zij op het gebied van milieu (het zogenaamde basistakenpakket) samen in een netwerkvorm. Werken in een netwerk houdt in dat in beeld is gebracht waar het werk zich bevindt.

Je wordt binnen het netwerk ingezet voor het verrichten van milieucontroles, met name in klasse I en II. In deze functie werk je zeer zelfstandig. Na het dossier onderzoek ben je het grootste gedeelte van je tijd onderweg of op locatie bij agrarische en/of niet agrarische bedrijven. Bij deze bedrijven ga je toezichtscontroles uitvoeren. Je handelt milieuklachten en verzoeken tot handhaving af. Wanneer je op kantoor bent werk je je administratie bij en verwerk je de gedane controles in de administratie van de deelnemende partner. Ook stel je brieven op naar aanleiding van de controles die je hebt verricht en houd je toezicht op de gemaakte afspraken. Tot slot adviseer je het lokale bestuur desgevraagd over toezicht en handhaving.
controleren van bedrijven, hoofdzakelijk in de klasse II, op de naleving van milieuregels binnen het werkgebied van de RUD IJsselland signaleren van tekortkomingen bij bedrijven ten aanzien van overige wetgeving (Oog -en Oorfunctie) handhavend optreden bij het constateren van overtredingen van wetten en regels door bedrijven, waar nodig in samenwerking met specialisten binnen en buiten de RUD IJsselland.

Kandidaatomschrijving
Je hebt aantoonbare vaktechnische kennis gecombineerd met inzicht in het vakgebied (MBO/HBO werk- en denkniveau) o.a. PGS en Wabo
3 jaar werkervaring in klasse I en II, inzicht in organisatorische- en functionele verhoudingen en in de samenhang tussen het eigen werkterrein en de daarop van invloed zijnde werkprocessen
Je hebt goede kennis van de wet Milieubeheer en het Activiteitenbesluit.
Je kunt verzoeken van cliënten goed inschatten en daarnaar handelen.
Je bent een assertieve daadkrachtige persoonlijkheid.
Je bent vaardig in het informeren van burgers en collega’s waarbij besluiten worden toegelicht en uitgelegd
Rijbewijs B

Belangrijkste competenties

Klantgericht
Flexibel
Omgevingsbewust
Besluitvaardig
Zelfstandigheid
Samenwerken

Start opdracht

1-3-2016

Eind opdracht

1-1-2017 optie tot verlenging 2 keer 3 mnd.

Uren per week

36

Reageren kan tot 8-2-2016 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten