Contractbeheerder Regiotaxi Arnhem/Nijmegen

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
30-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zoeken we een contractbeheerder regiotaxi Arnhem/Nijmegen

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Uitvoering Werken is verantwoordelijk voor de realisatie en aanbesteding van projecten die te maken hebben met mobiliteit en bodemsanering in Gelderland. Wij dragen zorg voor nieuwe wegen en groot onderhoud, reconstructies aan het provinciale wegennet en de aanleg van ecoducten en ecopassages. Daarnaast is Uitvoering Werken verantwoordelijk voor het openbaar vervoer (inclusief Regiotaxi) in Gelderland en het secretariaat van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG).

Regiotaxi Gelderland is een samenwerkingsverband tussen de Provincie en 39 Gelderse gemeenten. Namens deze partijen beheert het projectbureau contracten met vervoerbedrijven en een callcenter en ziet het toe op de kwaliteit van het vervoer. De doelgroep bestaat naast reguliere OV-reizigers voor een groot deel uit mensen die krachtens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) als gevolg van een lichamelijke of verstandelijke beperking recht hebben op ondersteuning door de gemeente in hun mobiliteitsbehoefte. Met jaarlijks 1,7 miljoen ritten vervult Regiotaxi Gelderland een belangrijke maatschappelijke taak voor zowel de OV als de WMO doelgroepen.

Regiotaxi Arnhem/Nijmegen richt zich op het door private partijen laten leveren van kwalitatief hoogwaardig vervoer voor de reiziger en draagt zorg voor de afrekening met gemeenten en provincie van de feitelijk geproduceerde vervoersvolumes.

De beheerder voert daartoe een stringente controle uit op door vervoerder gerealiseerde kwaliteit en volumes, hij laat informatie verzamelen over de kwaliteitsbeleving van de reiziger ten behoeve van het contractbeheer en rapportage aan ambtelijk en bestuurlijk betrokkenen. De kerntaak van het contractbeheer is te bewaken dat de contractpartijen de afspraken naar zowel de letter als de geest van het contract uitvoeren. De contractbeheerder is de contactpersoon voor de vervoerder. Hierbij ligt de nadruk op het monitoren, beheren en het maken van afspraken met de contractpartijen zodat de kwaliteitseisen, zoals deze in het bestek zijn opgenomen, in de praktijk optimaal tot uitvoering worden gebracht.

Hoofdtaken

Het operationele beheer van de overeenkomsten met de vervoerder.
Het monitoren en beheren van de kwaliteit van de uitvoering van de contractpartijen. Het uitvoeren van analyses en onderzoeken, het opstellen van rapportages en adviezen en verbetervoorstellen.
Het signaleren en pro-actief meedenken bij het oplossen van knelpunten die tot problemen kunnen leiden in de uitvoering.
Het financieel beheer richting vervoerder en mogelijke andere partijen.
Inhoudelijke bijdrage leveren aan het (voorbereiden van) bestuurlijk en ambtelijk overleg van de provincie met de deelnemende gemeenten.

Wij zoeken een contractbeheerder die voldoet aan het onderstaande profiel

HBO werk- en denkniveau opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met 5 jaar voor deze functie relevante werkervaring, of een afgeronde MBO opleiding met 10 jaar voor deze functie relevante werkervaring;
minimaal 3 jaar ervaring met de uitvoering van het beheer van regiotaxicontracten; hij/zij kent de denk- en werkprocessen binnen de taxibranch en spreekt dezelfde taal;
bij voorkeur kennis van en ervaring met de organisatie en logistiek van taxi- en doelgroepenvervoer;
ervaring opgedaan in een financiële functie;
zowel in woord als in schrift duidelijk in communicatie en hierbij politiek en juridisch sensitief;
goede onderhandelaar; hij/zij herkent de verschillende (financiële) politieke en privaatrechterlijke (financiële) belangen en weet hierin een goede balans te vinden;
een betrouwbare en integere gesprekspartner op directie en managementniveau;
goed in omgaan met weerstand;
een teamspeler die actief zijn/haar kennis deelt met zijn/haar teamgenoten;
kent het overheidsbeleid en in staat toekomstige ontwikkelingen te voorzien en te vertalen naar betaalbare en realiseerbare uitvoering; hij/zij is in staat om voor vernieuwingen voldoende draagvlak te creëren.

Start opdracht

1-3-2016

Eind opdracht

30-9-2016

Uren per week

16

Reageren kan tot 8-2-2016 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten