HRM-adviseur Mobiliteit en Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
5
Bekeken
591
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum 22-2-2016
Einddatum 21-2-2017
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 32
Sluitingsdatum 8-2-2016 om 9:00 uur

Het team Personeel, Organisatie, Ontwikkeling en Communicatie (POOC) vormt samen met zeven andere teams de afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS). De afdeling BAS levert advies en ondersteuning op het gebied van P&O, ICT, financiën, (documentaire) informatievoorziening, communicatie, applicatiemanagement, facilitaire en juridische zaken en bestuur ondersteuning. Kernpunten uit de toekomstvisie van de afdeling zijn: optimalisatie van de bedrijfsvoering, het centraal stellen van de (interne) klant en verzakelijking van de relatie opdrachtgever-opdrachtnemer. Eén van de grote ontwikkelopgaven voor de afdeling BAS is dat we de klant integraal adviseren en ondersteunen op alle onderdelen van bedrijfsvoering. Dit doen we onder het motto: resultaatgericht, klantgericht en flexibel.

Het team POOC is hierbinnen verantwoordelijk voor advisering en ondersteuning van de afdelingen op het gebied van HRM en Communicatie. PO&O doet dit door het opzetten van, adviseren over en uitvoeren van een modern HRM-beleid. Communicatie doet dit door communicatieplannen en middelen te ontwikkelen en de afdelingen proactief bij te staan in hun communicatie, voorlichting en woordvoering. Ook interne communicatie, internet & nieuwe media en representatie en kabinetszaken zijn ondergebracht in dit cluster. Het team POOC bestaat momenteel uit 25 medewerkers die zijn verdeeld over de clusters PO&O (11 medewerkers) en Communicatie (14 medewerkers).

Opdracht
Als HRM adviseur Mobiliteit geef je vorm en uitvoering aan de doorontwikkeling van een professionele leeromgeving.

Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor
-Het opstellen van de meerjaren strategie op het gebied van Mobiliteit; je vertaalt organisatiedoelstellingen en vraagstukken naar leerbehoefte,- interventies en/of programma’s;
-Het adviseren over en aanbieden van leeroplossingen die bijdragen aan de kernwaarden van de organisatie en het vakmanschap van de medewerkers, daarbij staan de verbetering van resultaten en groei van mens én team én organisatie centraal
-Het leveren van een actieve bijdrage van talent – en leiderschap ontwikkelingen;
-Het bewaken en bevorderen van samenhang met betrekking tot de toepassing van beleid en instrumenten voor mobiliteit en ontwikkeling.
-Het sturen op en zorgdragen voor de totstandkoming en realisatie van plannen, projecten en programma’s;
-Het onderhouden van contacten en alle belanghebbenden en het bewaken en beheren van bijbehorende contacten en afspraken.

Functie eisen

-Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in consultancy, verandertrajecten en het opzetten van ontwikkelprogramma’s
-Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de non-profitsector
-Afgeronde opleiding op gebied van HRM, op minimaal HBO-niveau

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  31-01-2016 11:31
  Plaats
  Landsmeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-01-2016 11:58
  Plaats
  Voorschoten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 14:53
  Plaats
  Delden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 16:14
  Plaats
  almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-02-2016 16:53
  Plaats
  Terborg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten