Office 365 Architect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
780
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

08-02-21016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week: Gemiddeld 8 uur per week met een maximum van 304 uur (38 wkn * 8 uur) tot eind december 2016

Sluitingsdatum: 02-02-2016 om 12:00 uur

Als tijdelijke aanvulling binnen het project InSight is de hogeschool op zoek naar een Office 365 architect. Het project InSight onderzoekt (middels pilots) waar en in welke vorm Office 365 toegevoegde waarde kan leveren aan het onderwijs. Denk hierbij aan samenwerkomgevingen maar ook als (deel)invulling van het Basis LMS. Deze pilotomgevingen worden iteratief (agile) ingericht / ontwikkeld.

De architectuur van de omgeving wordt op dezelfde iteratieve (agile) wijze ingevuld. Er wordt een conceptarchitectuur bedacht per onderwerp, die gedurende pilot verder uitgewerkt en bijgesteld wordt.

De Office 365 architect ondersteunt de Lead architect bij het opzetten en uitwerken van de architectuurvragen. Ook levert hij directe ondersteuning aan de verschillende projectonderdelen als zij met structuur- of architectuurvragen zitten.
De Office 365 architect rapporteert primair aan de Lead architect van Hogeschool Leiden en aan de projectmanager InSight.

Functie eisen

 • Bijhouden van ontwikkelingen en richting van Office 365, waaronder de inzet van Office groups.

 • Ervaring met Office 365 / Sharepoint-inrichting als onderdeel van grote / middelgrote projecten, met name binnen het hoger onderwijs.

 • Ervaring met de koppeling van het Office 365 platform aan externe systemen teneinde gegevensuitwisseling plaats te laten vinden, met name binnen het hoger onderwijs.

 • Ervaring met de ontwikkeling van Office 365 Sharepoint-applicaties, met name binnen het hoger onderwijs.

 • Inhoudelijk: MS Office 365 waaronder: Office groups, Content Type Hub (Metadatering, Documenttypes), Office Graph, Webservices, Remote Provisioning, CSOM, Office Dev PnP, MS SQL Server, MS Azure, MS Azure AD, Webservices, Analytics

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-01-2016 15:21
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 11:23
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten