Software Ontwikkelaar Java/J2EE

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
581
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

02-05-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36-40

Sluitingsdatum

05-02-2016 om 09:00 uur

De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het onderhoud en de doorontwikkeling voor de applicaties BVV en Eu-VIS. Dit betreft zowel het aanbrengen van enkele technische veranderingen en verbeteringen alsook nieuwe functionele behoeften, deels vanuit veranderde (europese) wetgeving.

Doelstelling

Aanvulling ontwikkel-capaciteit van het bestaande team, uiteindelijke doelstelling is het realiseren van het ondertekende jaarplan BVV 2016

Vakmatige taken

Software ontwikkeling in Java/J2EE. Bij BVV en EU-VIS speelt (eb)XML berichtenverkeer, gebruik makend van een message broker met gerelateerde producten van de firma Axway, een belangrijke rol.

Functie eisen

  • minimaal HBO, bij voorkeur een Informatica gerelateerde studie

  • ervaren Java/J2EE ontwikkelaar met ervaring in (eb)XML berichtenuitwisseling en applicatie-integratie is een must.

  • Ervaring met applicatieservers (bij voorkeur WebLogic/WebSphere).

  • Ervaring met SQL en ontwikkeltools (zoals Eclipse, Jira).

  • Er wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft om voor langere tijd in deze rol te werken. Verder een teamspeler, flexibel, resultaatgericht met goede communicatieve vaardigheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten