Projectleider Electronische Leeromgeving (ELO)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
31-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Heemstede
Reacties
4
Bekeken
843
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

31-03-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

9

Sluitingsdatum

15-02-2016 om 12:00 uur

Opdrachtomschrijving

Per Medio 2012 is de brandweer zich in het kader van het Project Versterking Brandweeronderwijs (VBo) gaan oriënteren op een elektronische leeromgeving (ELO), een systeem dat onder meer het ontwikkelen, beschikbaar stellen, gebruiken en interregionaal uitwisselen van ondersteunende leermiddelen mogelijk maakt. De ELO is landelijk aanbesteed en sinds 1 januari 2015 is voor alle regio's een basisinrichting van de ELO beschikbaar. Het landelijk beheer is ondergebracht bij het IFV.

Voor het uitwerken van de aanpak en implementatie van de ELO is binnen het district NW4 (Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam-Amstelland, Kennemerland) een projectteam, bestaande uit medewerkers binnen de vier regio’s samengesteld. Er is reeds een projectplan op hoofdlijnen opgesteld. Belangrijk is dat in de aanpak onderscheid gemaakt wordt in de toepassing van het systeem voor opleiden en vakbekwaam worden (verplicht kader) en de toepassing voor vakbekwaam blijven (afgestemd op behoeften). Het project valt onder regie van Veiligheidsregio Kennemerland.

Je werkt als projectleider in opdracht van Veiligheidsregio Kennemerland, waarbij het afdelingshoofd preparatie en nazorg optreedt als gedelegeerd opdrachtgever.Projectleider rapporteert periodiek over de voortgang en stemt hierover af met de gedelegeerd opdrachtgever en de regionaal commandant, ten behoeve van de voortgangsbesprekingen in het interregionaal overleg binnen NW4 (KANZ).

Het project bestaat uit 2 fasen;

 1. Uitvoering geven aan plan van aanpak en besluitvorming realiseren voor implementatie (6 maanden)

2.Implementatie en opstellen van plan van aanpak voor uitbreiding ELO naar GGD en Veiligheidsbureau binnen Kennemerland.
Mogelijke aansluiting van overige regio’s binnen NW4 (4 maanden)

Functie eisen

 • géén dienstverband bij de Veiligheidsregio Kennemerland c.q. een eventueel dienstverband bij VRK is minstens één jaar geleden beëindigd.

 • Heeft minstens 5 of meer jaren aantoonbare werkervaring met projectmanagement en het inrichten, structureren en organiseren van projectwerkzaamheden

 • Beschikt over een afgeronde opleiding op HBO+/ WO-niveau (aantoonbaar middels diploma)

 • minstens 5 of meer jaren aantoonbare werkervaring en kennis van de ontwikkelingen op het gebied van Vakbekwaamheid bij een brandweerorganisatie en versterking van het brandweeronderwijs

 • minstens 5 of meer jaren aantoonbare werkervaring op strategisch niveau

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  01-02-2016 07:31
  Plaats
  Ouderkerk aan de Amstel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 10:18
  Plaats
  Duivendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 12:01
  Plaats
  Zuidzijde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 15:27
  Plaats
  Zeist

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten