ICT Security manager

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
01-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
697
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze aanvraag is inmiddels gesloten door de klant. Helaas kunnen we niet meet aanbieden.

Mvg


TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Duur6 maanden minimaal
Uren per week 32
Aanvang 1-3-2016
Opleidingsniveau WO
Deadline aanbieden maandag 15 februari 2016 om 09:00 uur

De afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS) levert organisatiebreed advies en ondersteuning op het gebied van; P&O, ICT, financiën, (documentaire) informatievoorziening, communicatie, applicatiemanagement, facilitaire en juridische zaken. In de toekomstvisie van de afdeling staan de optimalisatie van de bedrijfsvoering, het centraal stellen van de klant (intern of extern) en verzakelijking van de relatie opdrachtgever-opdrachtnemer centraal. BAS richt zich daarbij op het integraal adviseren en ondersteunen van interne klanten op alle onderdelen van bedrijfsvoering. De afdeling streeft ernaar om als één loket te dienen voor alle interne klanten en voor alle disciplines die de afdeling BAS beheerst. Enkele competenties die de afdeling BAS typeren; resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Als security manager val je rechtstreeks onder het afdelingshoofd BAS. Verantwoording over behaalde resultaten vindt ook aan het afdelingshoofd plaats. Dagelijkse aansturing vindt, vanuit praktische en inhoudelijke argumenten, plaats door de teamleider BAS/DIA. Daarmee borgen we een toegang voor die onderdelen van informatiebeveiliging die de ICT raken.

Opdracht
Als security manager ben je verantwoordelijk voor het informatiebeveiligingsbeleid.

In hoofdlijn bestaat het takenpakket uit

•(Door)ontwikkelen van het informatiebeveiligingsbeleid van de organisatie. Je draagt actief bij aan het verder structureren, ontwikkelen en professionaliseren van de beveiligingsorganisatie en je bent daarbij vooral gericht op het verbinden van mensen in het team en de belanghebbenden daarbuiten.
•Uitvoeren van het informatiebeveiligingsbeleid inclusief het informatie- en beveiligingsbewustzijn in de organisatie. Met inspirerend leiderschap neem je de mensen mee in de ontwikkeling en het uitzetten van een duidelijke visie en strategie die aansluit bij de belangrijkste doelstellingen van de organisaties.
•In geval van naderende dreigingen of calamiteiten uitvoeren van adequate beoordeling en uitwerken scenario’s voor oplossingen waarmee teruggekeerd wordt naar een veilige omgeving. Daarnaast realiseer je met de beveiligingsorganisatie het implementeren van BIG-maatregelen die uit de GAP-analyse naar voren zijn gekomen.
•Verder vorm geven aan de samenwerking op het gebied van informatiebeveiliging met andere gemeente. Verwacht wordt dat je meedenkt hoe dit structureel vorm kan worden gegeven. Daarbij heb je aandacht voor de toegevoegde waarde van de samenwerking (waar en hoe?) en welke rol(len) daarin passen. Je hebt oog voor gelijkwaardige aandacht voor alle belanghebbende bij een beveiligingsprobleem en werkt uit hoe informatiebeveiliging als dienst vanuit de klant aan samenwerkingspartners op ICT beheer kan worden aangeboden. Je stimuleert actief, als zichtbaar boegbeeld, de samenwerking, verbinding en interactie binnen samenwerkingspartners.

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Academisch niveau op het gebied van security en ruime werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring opgedaan in complexe organisaties, bij voorkeur in de (semi)overheid. Je hebt grondige kennis van informatiebeveiliging en ervaring met audits (EDP). Ook heb je een gedegen technische ICT-kennis, kennis van bedrijfsprocessen, ITIL-security management en COBIT. Je bent in het bezit van CISSP-, CISM- of CISA-certificering en hebt gedegen kennis van ISO 27001/27002 en VIR/BIR. Ook heb je ruime ervaring met het opstellen, bewaken en onderhouden van informatiebeveiligingsplannen en bedrijfscontinuïteitsplannen. Als persoon ben je enthousiast, gedreven, stressbestendig, klantvriendelijk en op samenwerking gericht. Met overtuigingskracht kun jij mensen motiveren. Jij beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en bent in staat om jouw boodschap op een goede wijze te presenteren. Jij bent flexibel, maar als het moet ook vasthoudend en je bent in staat om wijzigingen op gebied van informatiebeveiliging door te voeren.

Vereisten / knock-outcriteria
•Afgeronde opleiding op academisch niveau op het gebied van security
•Inzetbaar per 1 maart 2016

1.Recente kennis van en ervaring van informatiebeveiliging
2.Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 5 jaar
3.Uurtarief maximaal € 80

Planning
De gesprekken zijn gepland op 24-2-2016 van 13.00 uur tot 15.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op 19-2-2016 bericht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten