Grondverwerver- Programmaorganisatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
655
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-2-2016

Einddatum

30-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

3-2-2016 om 16:00 uur

Waterschap Peel en Maasvallei (WPM) verbetert de primaire waterkeringen in het noordelijke Maasdal zodat deze voldoen aan de wettelijke norm. Hiervoor heeft WPM een programmaorganisatie opgezet om te komen tot realisatie van de dijkversterkingsprojecten binnen haar beheersgebied. Op programmaniveau worden diverse projecten in de verkenning, planvorming en realisatie aangestuurd door een kernteam bestaande uit projectleiders gebaseerd op het IPM model. Binnen de programmaorganisatie is behoefte aan extra capaciteit voor de rol van grondverwerver/rentmeester binnen diverse projecten. Wij zijn op zoek naar een ervaren grondverwerver die direct ingezet kan worden in de dijkversterkingsprojecten. Het gaat om dijkversterkingsprojecten zowel in stedelijk als in landelijk gebied.

Verwerven en vervreemden van gronden

 • Onderhandelt met en koopt en verkoopt gronden van/aan derden t.b.v. voor waterschap te realiseren dijkverbeteringsprojecten.

 • Onderhandelt over en sluit overeenkomsten m.b.t. het vestigen en opheffen van zakelijke rechten.

 • Verricht c.q. laat verrichten schadetaxaties m.b.t. gebouwen en opstanden, inkomensschade, gewassenschade en sluit ter zake overeenkomsten af.

 • Is verantwoordelijk voor de notariële en financiële afhandeling en juridische beoordeling van overeenkomsten en legt daarover verantwoording af.

 • Draagt zorg voor kadastrale recherche.

 • Adviseert en ondersteunt de coördinator grondzaken, over grondzaken, schaderegelingen en verwervingskredieten.

Speelruimte

 • De medewerker grondverwerving neemt beslissingen bij het verwerven van gronden en vestigen van zakelijke rechten en het afwikkelen van schades.

 • Eigendommenbeleid, relevante wet- en regelgeving, het beleidsplan van het waterschap, jaarplanning, procedures en richtlijnen vormen het kader.

 • De medewerker grondverwerving legt verantwoording af aan de coördinator grondzaken over de kwaliteit van het verwerven van gronden, het vestigen van zakelijke rechten en het afwikkelen van schades.

Contacten

 • Met de coördinator grondzaken over specifieke ontwikkelingen op het beleidsterrein om informatie te verstrekken en te adviseren.

 • Met de coördinator over de voortgang en planning van de grondverwerving van de diverse projecten om af te stemmen.

 • Met externe partijen over overeenkomsten, taxeren onroerende goederen etc. ten behoeve van grondverwerving en inkomens- en schadeberekeningen om af te stemmen en te onderhandelen.

Functie eisen

tenminste een afgeronde HBO opleiding Watermanagement of HBO Cultuurtechniek of HBO Weg- en Waterbouw of HBO Rentmeestersopleiding of HBO NVM Makelaardij, allemaal aangevuld met cursussen Grondverwerving en Schadevergoedingen.
in de afgelopen 4 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring met het gehele proces van grondverwerving op onteigeningsbasis bij een provincie of gemeente of waterschap.
bewust van de omgeving waarin meerdere belangen zijn vertegenwoordigd.

Wensen

minimaal 3 jaar werkervaring met het gehele proces van grondverwerving op onteigeningsbasis.
werkervaring als grondverwerver
bij een provincie of gemeente
bij een waterschap
in een dijkversterkingsproject

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten