Financieel Adviseur P&C producten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Voorschoten
Reacties
0
Bekeken
382
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-2-2016

Einddatum

15-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

4-2-2016 om 9:00 uur

Als financieel beleidsmedewerker / adviseur werk je samen met je collega’s van het team financiën aan de kaderstelling en het tot stand komen van de P&C producten van twee gemeenten en de werkorganisatie.

We zoeken medewerker die leiding geeft aan het project waarbij het vernieuwde BBV wordt benut om de twee gemeentebegrotingen 2017 om te zetten naar resultaatgerichte begrotingen waarin visie/ maatschappelijke doelen/ resultaten/ activiteiten en kosten centraal staan. En waarbij aangesloten gaat worden op de nieuwe verplichte taakvelden en verplichte prestatie-indicatoren. Ook vragen we deze medewerker de twee jaarrekeningen van de gemeentente redigeren zodat deze beter leesbaar worden. Daarnaast kunnen de volgende werkzaamheden van je gevraagd worden:

Je draagt bij aan de totstandkoming van financiële beleidskaders in samenwerking met het bestuur en je collega’s.
Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en bestuurders waar het gaat om de vertaling van en advisering over deze (financiële) kaders.
Je bent de adviseur en sparringpartner voor financiële vraagstukken.
Je bent het aanspreekpunt waar het gaat om de financiële kant van de college-adviezen, de bijdragen aan de planning- & control cyclus en de administratieve organisatie. Je taken bestaan hierbij uit het adviseren ondersteunen en begeleiden van beleidsmedewerkers en het lijnmanagement bij financiële vraagstukken en tijdens de verantwoordingsmomenten. Hierbij bewaak je de vastgestelde (financiële) kaders en toetst of teksten aansluiten op de politiek-bestuurlijke omgeving.
Je zoekt samenwerking om een beter resultaat neer te zetten en je neemt vanuit de afdeling desgevraagd deel aan organisatiebrede projecten.
De afdeling Financiën, Facilitaire en Juridische zaken (FFJ)
FFJ bestaat uit drie teams, te weten: het team Financiën, team Facilitaire zaken en het team Juridische zaken & Inkoop. Het team Financiën bestaat uit twee onderdelen: de financiële administratie en de financiële adviseurs.

Functie eisen

Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als financieel adviseur bij een gemeentelijke organisatie.
Mimimaal afgeronde HBO/WO opleiding economie of bedrijfskunde.
Minimaal twee opdrachten/projecten die vergelijkbaar zijn met het redigeren van financiële documenten (begrotingen, jaarrekeningen) en waarvoor goede communicatieve vaardigheden nodig waren.
Minimaal twee projecten geleid die vergelijkbaar zijn met de opdracht om de gemeentebegrotingen om te zetten naar resultaatgerichte begrotingen.

Competenties

Kennis op het gebeid van gemeentefinanciën en Besluit Begroting en Verantwoording.
De persoon die we nodig hebben om dit traject te regisseren is een financieel adviseur die communicatief sterk is. Het moet een verbinder van cijfers met letters zijn met goede redactionele vaardigheden.
De persoon moet stevig in zijn of haar schoenen staan en over voldoende overtuigingskracht beschikken.

Kerncompetenties: proactief, samenwerken en resultaatgericht.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten