Contractbeheerder Regiotaxi Arnhem/Nijmegen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
2
Bekeken
419
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-03-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

9-2-2016 om 17:00 uur

Regiotaxi Gelderland is een samenwerkingsverband tussen de Provincie en 39 Gelderse gemeenten. Namens deze partijen beheert het projectbureau contracten met vervoerbedrijven en een callcenter en ziet het toe op de kwaliteit van het vervoer. De doelgroep bestaat naast reguliere OV-reizigers voor een groot deel uit mensen die krachtens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) als gevolg van een lichamelijke of verstandelijke beperking recht hebben op ondersteuning door de gemeente in hun mobiliteitsbehoefte. Met jaarlijks 1,7 miljoen ritten vervult Regiotaxi Gelderland een belangrijke maatschappelijke taak voor zowel de OV als de WMO doelgroepen.

Regiotaxi Arnhem/Nijmegen richt zich op het door private partijen laten leveren van kwalitatief hoogwaardig vervoer voor de reiziger en draagt zorg voor de afrekening met gemeenten en provincie van de feitelijk geproduceerde vervoersvolumes.

De beheerder voert daartoe een stringente controle uit op door vervoerder gerealiseerde kwaliteit en volumes, hij laat informatie verzamelen over de kwaliteitsbeleving van de reiziger ten behoeve van het contractbeheer en rapportage aan ambtelijk en bestuurlijk betrokkenen. De kerntaak van het contractbeheer is te bewaken dat de contractpartijen de afspraken naar zowel de letter als de geest van het contract uitvoeren. De contractbeheerder is de contactpersoon voor de vervoerder. Hierbij ligt de nadruk op het monitoren, beheren en het maken van afspraken met de contractpartijen zodat de kwaliteitseisen, zoals deze in het bestek zijn opgenomen, in de praktijk optimaal tot uitvoering worden gebracht.

Hoofdtaken

Het operationele beheer van de overeenkomsten met de vervoerder.
Het monitoren en beheren van de kwaliteit van de uitvoering van de contractpartijen. Het uitvoeren van analyses en onderzoeken, het opstellen van rapportages en adviezen en verbetervoorstellen.
Het signaleren en pro-actief meedenken bij het oplossen van knelpunten die tot problemen kunnen leiden in de uitvoering.
Het financieel beheer richting vervoerder en mogelijke andere partijen.
Inhoudelijke bijdrage leveren aan het (voorbereiden van) bestuurlijk en ambtelijk overleg van de provincie met de deelnemende gemeenten.

Functie eisen

tenminste een HBO werk- en denkniveau opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met 5 jaar voor deze functie relevante werkervaring, of een afgeronde MBO opleiding met 10 jaar voor deze functie relevante werkervaring.
ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) in een financiële functie.
minimaal 3 jaar ervaring met de uitvoering van het beheer van regiotaxicontracten (opgedaan in de periode 2008-2015).

Wensen

kennis van en ervaring met de organisatie en logistiek van taxi- en doelgroepenvervoer.
minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2015) in een politiek bestuurlijke organisatie (overheidsorganisatie).
kent het overheidsbeleid en in staat toekomstige ontwikkelingen te voorzien en te vertalen naar betaalbare en realiseerbare uitvoering; hij/zij is in staat om voor vernieuwingen voldoende draagvlak te creëeren.
goed in omgaan met weerstand.
een teamspeler die actief zijn/haar kennis deelt met zijn/haar teamgenoten.
een betrouwbare en integere gesprekspartner op directie en managementniveau.
goede onderhandelaar; hij/zij herkent de verschillende (financiële) politieke en privaatrechterlijke (financiële) belangen en weet hierin een goede balans te vinden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten