Informatieanalist / Projectleider Financiële Administratie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
528
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

15-02-2016

Einddatum

01-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

4-2-2016 om 10:00 uur

De informatieanalist/projectleider voert diverse informatieanalyses uit voor procesverbeteringen en implementaties van software voor de financiële administratie en leidt tevens deze projecten.
Het gaat om de periode van februari 2016 - januari 2017 van 32-36 uur per week. Bij eventuele verlenging zullen opnieuw afspraken worden gemaakt over het aantal uren. Het aandeel informatieanalisttaken is 80% en het aandeel projectleiderstaken 20%.

De afdeling Financiën en Control voert in 2016 een nieuw rekeningschema in. Om de juiste keuzes te maken voor gebruikers en beheer is het nodig om goede informatieanalyses uit te voeren. De informatieanalist draagt hieraan bij in het project rekeningschema.

Daarnaast is de afdeling Financiën en Control in verandering. Voor de financiële administratie betekent dit een aantal procesverbeteringen en bijbehorende implementaties van software. De informatieanalist/projectleider is een spin in het web voor deze veranderingen en werkt rechtstreeks onder de clustercoördinator Financiële administratie.
De informatieanalist/projectleider voert informatie-, business- en situatieanalyses uit, stuurt zowel de procesverbeteringen als de implementaties van software aanpassingen aan. Deze heeft hiervoor zowel contact met medewerkers van de afdeling F&C (administrateurs, business controllers, functioneel applicatiebeheer) als medewerkers van andere afdelingen (ICT projectleider, technisch applicatiebeheer, financiële aanspreekpunten).

Functie eisen

HBO/WO richting Bedrijfskunde en/of Bedrijfskundige informatica
minimaal 5 jaar werkervaring als project/programmaleider van projecten met componenten financieel, software, procesverbetering en gedragsverandering
ervaring met uitvoeren van business analyse, informatieanalyse en situatieanalyse
toepassen van kennis van gebruikelijke methoden-en technieken voor deze analyses
relevante werkervaring bij een overheid van vergelijkbare grootte als de provincie Groningen
ervaring als administrateur is een wens
ervaring met software CODA en Corsa is een wens

Competenties

 • leiderschap: inspireren en motiveren

 • teamplayer

 • pro-actieve houding

 • klantgericht

 • kritische houding: duidelijke stelling durven nemen en natuurlijke neiging tot gevraagd en ongevraagd adviseren met oog voor de geldende kaders

 • analytisch: probleemanalyse en denken in meervoudige oplossingen

 • natuurlijke neiging tot procesverbetering

 • integraal denker

 • snel kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau

 • snel werk eigen kunnen maken

 • politiek sensitief

 • communicatief vaardig

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-02-2016 23:06
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten