Sales Managers gezocht in diverse regio's

Freelancer
Stichting Gezondheid Nederland
Geplaatst op
02-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Meer dan 15.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten
Referentie
Sales Manager

Omschrijving

Stichting Gezondheid Nederland heeft een uniek gezondheidsplatform ontwikkeld. Hiermee worden werknemers van bedrijven minder ziek en fitter op het werk. Werkgevers betalen graag voor aantoonbaar minder ziekteverzuim.

Voor de verdere uitrol van het in Nederland, zoeken wij 5 ervaren B2B sales mensen met eigen vervoer verspreid over het land. Prospectie en cold calling is je niet vreemd en je vindt sales het leukste vak in de wereld.
Als je reeds een uitgebreid B2B zakennetwerk hebt en makkelijk bij beslissers binnen kunt komen, dan gaan we graag met je in gesprek.
Ons product slaat onverwacht zo goed aan, dat we op korte termijn sterke behoefte hebben aan de uitbreiding van ons sales team. We hebben vooralsnog geen concurrentie in de markt wat ons product betreft.

Wij richten onze diverse online leadfunnels zodanig in dat er een combinatie ontstaat van native marketing, branding, cold calling, lauw warme leads en hot leads. De vergoeding bedraagt 10.000 euro per klant. Na hooguit 3 bezoeken is de deal rond.

Voor meer informatie graag een reactie sturen via deze site

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten