Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70,00
Op locatie
's-hertogenbosch
Reacties
3
Bekeken
406
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 157 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

Bij de klant is Functioneel Beheer Finance en Risk verantwoordelijk voor het in stand houden van diverse applicaties (veelal standaardapplicaties) binnen het domein Finance en Risk. Functioneel beheer vormt de linking pin tussen de Gebruikersorganisatie en de uitvoerende IT organisatie en leveranciers. Binnen de werkzaamheden van de afdeling valt het uitbrengen van nieuwe releases op de applicaties die in beheer zijn. Dit vraagt om de inzet van een testmanager die deze trajecten coördineert.
Tevens is de afdeling Functioneel Beheer bezig met een professionaliseringstraject waar testen een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Ook hier wordt input van een testmanager gevraagd om de gap tussen huidige en gewenste situatie vast te stellen, en om de implementatie van verbetervoorstellen te begeleiden.
Als testermanager ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen en uitvoeren van verbetervoorstellen op het gebied van testen, en het regisseren van testtrajecten..

Wij vragen

Als testmanager binnen het F&R het je minimaal de volgende kennis en ervaring

 • Met coördinatie, planning en uitvoering van testwerkzaamheden;

 • Het neerzetten van een teststrategie;

 • Diverse testmethodieken, zoals TMAP, Agile testing.

Daarnaast is het een voordeel als je de volgende kennis en ervaring hebt

 • Het hebben van Bancaire kennis en dan ook op het specifieke gebied van Finance en Risk is een pre.

 • Je hebt ervaring met tools op het gebied van Defectmanagement;.

Competenties

 • Je bent in staat om zelfstandig, jezelf de materie eigen te kunnen maken en voor jou eigen werkzaamheden hierin de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden.

 • Je hebt geen schroom om vanuit vakkennis een duidelijk standpunt in te nemen en uit te dragen;

 • Je bent in staat om veranderingen te weeg te brengen;

 • Je beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden.

 • Je hebt een energieke, optimistische instelling. Je weet met vasthoudendheid en creativiteit je doelen te bereiken.

 • Je bent vasthoudend en besluitvaardig. Je neemt beslissingen door middel van het ondernemen van acties, of je legt je vast door middel van het uitspreken van oordelen. Je bent daarin niet terughoudend beslissingen te nemen waar anderen het mogelijk niet mee eens zijn.

 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen. Je blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan veranderde of veranderende omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen. Je staat open voor informatie van anderen en integreert dit waar nodig in je eigen standpunten.

Plaats

’s-Hertogenbosch

Tarief

70,00

Inzet

36 uur pw

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  03-02-2016 10:09
  Plaats
  Chaam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-02-2016 10:59
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-02-2016 11:50
  Plaats
  Almere
  Geplaatst door
  Soetens Consultancy & Testmanagement
  Status
  Pro
  Bijlage
  jpo45xrhgvgt6j0.docx

  Vacature Testmanager

  Geachte mevrouw/heer,

  Ik zie graag de veelzijdigheid in een uitdagende testopdracht. Hierbij moet worden gedacht aan enerzijds het uitvoeren van Quick Scan Testen, dat wil zeggen het constateren van de test maturity van een organisatie. Daarbij is het bepalen van de prioriteit van welke testgevallen wanneer uit te voeren, vastgesteld middels een Product Risico Analyse, en anderzijds het opstellen van de teststrategie, uitvoeren FAT en GAT conform TMap Next, rapporteren voortgang, leiden testteam en bijwonen van projectteam en managementteam overleggen met alle betreffende stakeholders.

  Ik vind het inspirerend om professionals, afdelingen en organisaties wat betreft hun ambitieniveau op een hoger plan te tillen en hen daarin te ondersteunen met mijn ruime testkennis en ervaring. Hiervoor “spar” ik regelmatig met opdrachtgevers en management omtrent de beste inzet en opzet van de testorganisatie om de bedrijfsstrategie zo goed mogelijk te ondersteunen.

  In meerdere internationale bancaire en belastingtechnische projecten heb ik als testmanager gefungeerd, waarbij ik heb samengewerkt met projectmedewerkers van diverse nationaliteiten en culturen. Daarnaast heb ik mij in verschillende politiek gevoelige en complexe projecten weten staande te houden.

  Daarnaast ben ik verantwoordelijk geweest voor de bedrijfskwaliteitsvisie en het
  onderliggende kwaliteits- en testbeleid van de Your Test Professionals organisatie.

  Ik was tot voor kort werkzaam als ZZP'er in de rol van testmanager/testadviseur om de medewerkers van Your Test Professionals B.V. van advies te voorzien ten einde hen te ondersteunen met het op een hoger niveau tillen van hun ambities. Daarnaast verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe testprofessionals middels onder andere het geven van Masterclasses op het gebied van gestructureerd testen conform TMap Next en testmethoden (Waterval en Agile) en testtechnieken alsmede reviewtechnieken (statisch testen).

  Deze vacature, Testmanager, voorziet dan ook, naar mijn mening, in alle bovenvermelde aspecten.

  Graag wil ik dan ook met u of één van uw collega's hierover van gedachte wisselen en bezien of er een match is.

  Met vriendelijke groet,

  Luuk SoetensJouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten