Support Analyst Corporate Banking

Opdrachtgever
2Staff B.V.
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten
Referentie
20160202001

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Welke freelance professional kan ons helpen de volgende vacature in te vullen

De functie
In deze functie richt je je op het onderhouden en beheren van geautomatiseerde omgevingen, databases, applicaties, producten, klantomgevingen, server omgevingen en onderliggende infrastructuur.

Als Coördinerend Support Analyst ben jij verantwoordelijk voor de Day2Day business en ben jij de expert op het gebied van support, change-, environment-, incident-, probleem- en crisismanagement.

Je adviseert dan ook jouw support collega’s en interne klanten hieromtrent. Om hen goed te kunnen informeren, zorg je er dan ook voor dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen in de markt en de (interne) omgeving.

Je bent proactief in het identificeren en oplossen van incidenten binnen de overeengekomen SLA. Ook zorg je ervoor dat jouw Support collega’s hun werkzaamheden conform SLA uitvoeren.
Naast de reguliere analyse van incidenten en het bieden van oplossingen in een complexe en veeleisende omgeving, heb je een coördinerende rol in projecten ten behoeve van de implementatie van nieuwe systemen.

Ook richt je je op het opstellen van requests for changes, voor het uitvoeren van functionele/technische acceptatie tests en voor het schrijven en updaten van support documentatie.

Als Coördinerend Support Analist richt je je ook op continous improvement; Je initieert verbetersuggesties, die je samen met je team implementeert.

Samen met de Manager Application Support zorg je daarnaast voor de aanscherping van kwaliteitseisen.

Je bepaalt (in overleg met de andere IS&D domeinen en Architecture & Professional Services) de support standaarden en het beleid en adviseert je collega’s binnen het domein over de uitvoering. Je begeleidt, traint en coacht jouw collega’s in hun ontwikkeling en je bent het aanspreekpunt voor nieuwe collega’s aan wie je jouw kennis overdraagt.

Als Coördinerend Support Analyst rapporteer je aan de Manager Application Support. Bij zijn afwezigheid opereer je als zijn plaatsvervanger.

Eisen

Om in deze functie succesvol te opereren, verwachten wij dat je

 • Minimaal een HBO/WO studie hebt afgerond;

 • 5-10 jaar ervaring hebt als Functioneel of Technisch applicatie beheerder;

 • Ervaring hebt met ITIL/ASL;

 • Ervaring hebt met Databases/SQL;

 • Ervaring met en kennis van Unix en Windows;

 • Ervaring met de Agile/Lean ontwikkelmethode

 • Lean Greenbelt gecertificeerd

 • Goed kunt communiceren in zowel Nederlands als Engels (zowel mondeling als schriftelijk).

Kennis van en/of ervaring met de volgende gebieden is een pré

 • Ervaring in de financiële sector;

Verder zijn wij op zoek naar een kandidaat, die in staat is doelstellingen van het management van Corporate Banking IT & e-Commerce te vertalen naar concrete werkwijzen voor Support analisten.

Ten slotte zoeken wij een medewerker, die flexibel is ten aanzien van het aantal werkuren en niet gebonden is aan een werkweek met uren van 9.00-17.00 uur. Daarnaast ben je bereid om om in rota’s 24/7 stand-by diensten te draaien.

Je bent stressbestendig en gericht op het afleveren van kwaliteit en het oplossen van problemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten