Kwartiermaker Werkbedrijf

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
4
Bekeken
571
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

10-2-2016 om 17:00 uur

In de regio Midden-Holland is het Werkbedrijf in ontwikkeling. Instrumenten zijn in de regio deels geharmoniseerd, afspraken tussen gemeenten en het UWV zijn grotendeels gemaakt, het regionaal marktbewerkingsplan is gereed en diverse werkafspraken met arbeidsmarktpartners zijn gemaakt.

De Kwartiermaker vervult een ondersteunende en verbindende rol bij de verdere ontwikkeling, realisatie en versterking van het regionaal Werkbedrijf. De Kwartiermaker stroomlijnt vanuit deze rol de uitvoering van het Plan van aanpak + Werkprogramma. Hij/zij doet dit als procesbegeleider in zeer nauwe samenwerking met de professionals in arbeidsmarkt, die ieder vanuit hun eigen verantwoordelijkheid de werkgeversdienstverlening vorm geven en de garantiebanen realiseren.
De Kwartiermaker ondersteunt de accountmanagers en gaat samen met hen en andere arbeidsmarktpartners aan de slag om bedrijven te activeren en beweging te genereren, met als resultaat dat de afgesproken garantiebanen voor mensen met een arbeidsbeperking worden gerealiseerd. Daarnaast heeft de Kwartiermaker een ondersteunende taak om vanuit zijn/haar rol een bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van het Werkgeversservicepunt als uitvoeringsorgaan van het Werkbedrijf.

Als Kwartiermaker werk je aan de opdracht van het regionale bestuur Werkbedrijf. In dit kader ben je direct aanspreekpunt voor de bestuursleden. Functioneel val je direct onder de wethouder Sociale Zaken van de gemeente Gouda (tevens voorzitter van het bestuur Werkbedrijf). Je werkt nauw samen in een team met een arbeidsdeskundige, werkcoaches en accountmanagers van de gemeenten, het UWV en het SW-bedrijf. Je legt de verbinding met andere arbeidsmarktpartners in het complexe werkveld ‘arbeidsmarkt’. Hierbij werk je ondermeer nauw samen met de afdelingen beleid van de verschillende gemeenten in de regio Midden-Holland, met de regionale SW-bedrijven en met scholen. Verder zijn de bestuurders van gemeenten en grote bedrijven je gesprekpartner.

De Kwartiermaker realiseert in dit kader de volgende resultaten

Draagt bij, in samenwerking met arbeidsmarktpartners, aan het afgesproken aantal garantiebanen voor mensen met een arbeidsbeperking.
Maakt en monitort afspraken tussen gemeenten, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties over de werving en invulling van vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.
Voert het plan van aanpak en marktbewerkingsplan gericht op de garantiebanen uit en stroomlijnt in dit kader, in afstemming met wethouders en accountmanagers, de werkgeversbenadering.
Ondersteunt één publiek aanspreekpunt in de regio waar vraag en aanbod van vacatures enwerkzoekenden inzichtelijk is.
Draagt bij aan het professionaliseren van het Werkgeversservicepunt als uitvoeringsorganisatie van het Werkbedrijf.
Evalueert activiteiten en stelt de begroting en het jaarprogramma op.
Signaleert knelpunten en lost deze, in afstemming/samenwerking met partners op.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding (eis).
Beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en is in staat om goed te schakelen tussen gemeenten en andere stakeholders. Is in staat tot het realiseren van draagvlak, is een gesprekspartner voor directies van grote bedrijven en van bestuurders.
Heeft zeer sterke affiniteit met het bedrijfsleven (eis).
Heeft kennis van de verhoudingen en het speelveld binnen de regionale arbeidsmarkt en Werk & Inkomen (bij voorkeur van de regio Midden-Holland) (eis).
Heeft kennis en ervaring op het gebied van bestuurlijk en organisatorische verhoudingen binnen de gemeentelijke overheid
Heeft kennis van en ervaring met de doelgroep van de Wet Banenafspraak, WSW en/of Wajong.
Communiceert mondeling en schriftelijk uitstekend en is in staat managementinformatie te (laten) verzamelen en een rapportage op te stellen.
Is samenwerkingsgericht en heeft een sterke externe oriëntatie om kansen die zich voordoen optimaal te benutten. Neemt daarbij initiatieven en werkt planmatig.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  02-02-2016 18:31
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-02-2016 23:16
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-02-2016 13:10
  Plaats
  Bennbroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 10:06
  Plaats
  leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten