Stedenbouwkundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiderdorp
Reacties
0
Bekeken
127
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

28-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

8-2-2016 om 17:00 uur

De afdeling Beleid, cluster ruimte ontwikkelt en implementeert het gemeentelijk beleid op het ruimtelijke domein. We werken samen met inwoners en organisaties aan een goede kwaliteit van de leefomgeving.

Binnen het cluster ruimte werk je aan opgaves op het gebied van ruimtelijke visievorming en planontwikkeling. Je maakt gebiedsvisies en ontwikkelvisies of werkt deze verder uit, Je adviseert over stedenbouwkundige aspecten bij plannen, begeleidt ruimtelijke plannen en projecten en je stelt beleidsnotities op. We werken integraal, wat betekent dat je met verschillende collega’s vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken benadert en gezamenlijk tot voorstellen komt. Je bent klantgericht en legt en onderhoudt contacten met relevante personen en organisaties op je eigen werkterrein. Je kunt verbindingen leggen.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO of WO opleiding stedenbouwkunde (eis)
Minimaal 3-5 jaar ervaring als stedenbouwkundige
Ervaring met erfgoed en herstructureringsprojecten
Ervaring bij of met gemeenten
Beschikken over de volgende competenties; resultaatgericht, omgevingsbewust, samenwerkingsgericht, initiatiefrijk, communicatief vaardig, analytisch en flexibel

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten