Beleidsadviseur Financiën / coördinator P&C

Intermediair
Delfin Public bv
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
55
Op locatie
Gemeente Eijsden-Margraten
Reacties
1
Bekeken
314
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Dank voor uw reactie. Het profiel van andere kandidaten sluit beter aan bij de vacature, vandaar dat wij u niet verder in procedure nemen. Met vriendelijke groet, Delfin Public bv.


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De gemeente Eijsden-Margraten kent een aantal programmalijnen. Deze maken deel uit van het meerjarig directieplan 2015-2018. Eén van deze lijnen is het Sturen en Verantwoorden. Hierin staan het optimaliseren en het herinrichten van de financiële organisatie centraal. De controlfunctie maakt hier ook onderdeel van uit. Momenteel is de veranderorganisatie in volle gang. Ten gunste van de continuïteit zijn wij op zoek naar de tijdelijke invulling van een beleidsadviseur financiën / coördinator P&C.

De adviseur die wij namens de gemeente Eijsden-Margraten zoeken ontwikkelt en adviseert over integraal beleid en complexe vraagstukken over de volle breedte en diepte van het vakgebied. Specifiek krijgt de implementatie van de VPB de aandacht alsmede de financiële verordening en de gerelateerde statuten en nota's. Denk hierbij aan het treasurystatuut, de nota reserves en voorzieningen en de nota waarderen, activeren en afschrijven.

Qua beleidsuitvoering draagt de adviseur zorg voor het samenstellen van producten uit de planning en controlcyclus. De beleidsadviseur financiën is verantwoordelijk voor de producten van de planning en controlcyclus en de gerelateerde processen. Verder draagt u zorg voor de planning, de procesinrichting en de beheersing van de voortgang van de P&C instrumenten.

Functie-eisen
Voor deze tijdelijke functie verwachten wij dat u een afgeronde financiële opleiding op HBO/WO gebied heeft. Daarnaast heeft u ruime en aantoonbare ervaring met complexe financiële vraagstukken binnen een (gemeentelijke) overheid.

De functie is tijdelijk tot 1 september 2016 voor 24 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-02-2016 09:29
  Plaats
  Heijen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten