Verzuimadviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
15
Status
Gesloten
Referentie
BCVAREQ16753

Omschrijving

De verantwoordelijkheden In de functie van Verzuimadviseur ligt jouw primaire verantwoordelijkheid bij het bewaken en aansturen van het verzuim- en re-integratieproces. Hierbij fungeer je als persoonlijke verzuimcoach voor zowel leidinggevende als werknemer. Daarnaast treed je naar de werkgever op als adviseur op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheid. Deze functie wordt uitgeoefend in minimaal 32 uur per week

De functie Als Verzuimadviseur ben je de centrale spil in het re-integratieproces. Je onderhoudt contacten met werknemers, hun direct leidinggevenden, HRM en eventueel met dienstverleners. Door jouw kennis en kunde weet je het proces van werkhervatting positief te beïnvloeden waarbij je het belang van werkgever en werknemer niet uit het oog verliest. Wanneer het proces stagneert, vind je de oorzaken en onderneem je passende actie. De bedrijfsarts zorgt voor de bedrijfsgeneeskundige borging en is sparring partner voor moeilijk oplosbare casuïstiek.
Bij grotere relaties verzorg je samen met de consultant rapportages naar de klant en evalueer je periodiek de meer beleidsmatige kant van het verzuim. In deze functie onderhoud je de relaties grotendeels via de telefoon.

De functievereisten
HBO werk- en denkniveau
Aantoonbare affiniteit met verzuim en arbeidsongeschiktheid en kennis van de sociale zekerheid en de verzuimproblematiek;
Commerciële, zakelijke en dienstverlenende instelling;
Praktische instelling en vermogen tot plannen en organiseren;
Flexibel en stressbestendig;
Doelgericht en standvastig;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij bieden Een gevarieerde baan waarin je jouw ondernemerschap kunt laten zien. Onze werksfeer is informeel en professioneel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. De beloning die we er tegenover stellen is zeker marktconform.

Startdatum 2-2-2016
Einddatum 27-5-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten