Medewerker Beheer Civiele Techniek

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
117
Status
Gesloten
Referentie
BCMBCT

Omschrijving

Opdrachtomschrijving
Het team Beheer Openbare Ruimte van de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving is ter vervanging van ziekte op zoek naar een medewerker beheer civiele techniek.

Afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving
De afdeling Openbare en Gebouwde omgeving zorgt voor een duurzame inrichting en instandhouding van de openbare ruimte en de gemeentelijke gebouwen, maar ook voor de afvalverwijdering, ruimtelijke vergunningverlening en het parkeerproduct. Dit gebeurt door beleidsvorming, advisering, exploitatie, projectvoorbereiding, vergunningverlening, realisatie en beheer en onderhoud in aansluiting op de wensen van de klant. Openbare en Gebouwde Omgeving is een afdeling die samenwerkt met interne en externe partijen om oplossingsgericht invulling te geven aan haar opgave. Door verdere professionalisering in de breedste zin van het woord wil de afdeling nog beter invulling geven aan haar uitdagingen en verantwoordelijkheden.

Team Beheer Openbare Ruimte
Het team Beheer Openbare Ruimte geeft invulling aan het eigenaarschap, beheer en onderhoud van de totale openbare ruimte. Binnen dit team ligt de focus op regie en beheer ten aanzien van instandhouding van de openbare ruimte op basis van de aspecten schoon, heel, veilig en toegankelijkheid. Binnen het team ligt de uitdaging om op integrale wijze invulling te geven aan de werkzaamheden, taken, verantwoordelijkheden en de samenwerking met in- en externe partners.
Het team bestaat uit 18 fte.

De Medewerker beheer civiele techniek

  • Vervult taken en werkzaamheden met betrekking tot de instandhouding van de openbare ruimte, met name ten aanzien van het openbaar en gemeentelijk civieltechnisch areaal (wegen en kunstwerken). Werkt daarin op integrale wijze samen met collega’s en partners in de openbare ruimte.

  • Geeft invulling aan het eigenaarschap van de openbare ruimte, onderhoudt klantcontacten, verzorgt op integrale wijze de voorbereiding van de benodigde beheer- en onderhoudsmaatregelen, stelt (beheer)plannen op, adviseert met betrekking tot kwaliteit en budget, adviseert over beheeraspecten in beleid en projecten, werkt (beheer)processen uit.

  • Zorgt voor inwinning van areaal- en kwaliteitsgegevens, maakt meerjarenprogramma’s, stelt onderhoudsopdrachten op, behandelt vragen, (vergunnings)aanvragen, klachten en meldingen, adviseert gevraagd en ongevraagd over het beheer en instandhouding van de openbare ruimte, initieert en neemt deel aan overleg ten behoeve van kennisdeling en –borging.

  • Kan ingezet worden voor bereikbaarheidsdiensten, zoals calamiteitendiensten, hoogwater of gladheidsbestrijding.

KandidaatomschrijvingDe medewerker beheer civiele techniek beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau, beschikt over ruime civieltechnische ervaring met beheer van openbare ruimte, beschikt over relevante (technische) opleiding(en).

Primaire competenties betreffen analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, kennis en contactuele effectiviteit.

GespreksplanningUit de top 10 van kandidaten wordt door de gemeente Venlo bepaald welke kandidaten uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken worden gevoerd in week 8 - 2016.

Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via de Inhuurdesk Banenplein Limburg. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk hierover geen contact met gemeente Venlo op te nemen.

Deze opdracht staat gelijktijdig uit met de interne en regionale werving van kandidaten. Bij gelijke geschiktheid genieten interne en regionale kandidaten (vanuit andere Banenplein Limburg gemeenten) de voorkeur.
Toelichting op roosterMinimaal 4 x 8 uur per week op locatie(s) binnen gemeente Venlo.
DienstencategorieDiensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffingEisen
Opleiding Op CV aantoonbaar tenminste een afgeronde opleiding MBO Civiele Techniek. Werkervaring Op CV aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring als medewerker beheer civiele techniek binnen een gemeente. Beschikbaarheid Kandidaat is op CV aantoonbaar en naar waarheid ingevuld, per direct beschikbaar voor 4x8 uur per week voor de uitvoering van deze opdracht.

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar tenminste een afgeronde opleiding MBO Civiele Techniek. Werkervaring Op CV aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar, tenminste 3 jaar werkervaring als medewerker beheer civiele techniek binnen een gemeente. Beschikbaarheid Kandidaat is op CV aantoonbaar en naar waarheid ingevuld, per direct beschikbaar voor 4x8 uur per week voor de uitvoering van deze opdracht.

Aanvang opdracht

22-2-2016

Voltooiing opdracht

22-8-2016

Optie verlenging

3 x 6 maanden

Uren per week 32

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten