.net Software Engineer - Media

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
TBD
Op locatie
Antwerpen
Reacties
0
Bekeken
1718
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant, die actief is in de mediasector, zijn we op zoek naar een freelance Senior .NET Software Engineer die op zoek is naar een opdracht van 6 maanden in Antwerpen centrum.

  • > 4 jaar ontwikkelingservaring in .NET (C#, ADO.NET, ASP.NET (MVC) en WCF).

  • Uitgebreide kennis van HTML5, JavaScript, jQuery.

  • Ervaring in full life-cycle development op projecten met meer dan 5 personen.

Als software engineer help je bij de uitbouw van de web applicatie voor de titelsites door gebruik te maken van de nieuwste tools en technieken. De job bestaat uit het creƫren van complexe applicaties die de motor zullen vormen van de digitale omschakeling van het hele bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van de web applicaties bouw je kwalitatieve code op met oog op de waarde van het bedrijf. Je maakt deel uit van een divers team vol energie, in een Nederlandstalige omgeving. Tijdens jouw job wordt er verwacht dat je als proactieve coach optreedt binnen jouw team.

Voor deze job zijn we op zoek naar iemand met minstens 4 jaar ontwikkelingservaring in .NET. Je beschikt over voldoende kennis van HTML5, JavaScript, jQuery en ook loC, TDD, SOA zijn jou niet onbekend. Je hebt ervaring in de analyse, design, codering en implementatie van op maat gemaakt georiƫnteerde objecten. Het is een pluspunt om een goede kennis te hebben van OO design. We zijn op zoek naar iemand met een eerste ervaring in full life-cycle development, bij voorkeur op projecten met minstens 5 personen. Communicatief ben je sterk aangelegd en je bent een teamplayer.

Ben jij de gedreven .Net Software Engineer die we zoeken? Contacteer dan Hays IT Contracting.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten