Online Marketeer gezocht M/V

Opdrachtgever
Stephan C
Geplaatst op
02-02-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
85
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten

Omschrijving

Online Marketeer M/V

Ter versterking van onze start-up zijn wij op zoek naar een zeer ambitieuze (online) marketeer. Als innovatief marketing- en promotiebureau leveren wij diverse diensten en producten, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe klanten (zowel B2C als B2B) en het behouden van bestaande klantrelaties. Dit doen we op geheel unieke en kostenefficiënte wijze, door het combineren van de twee meest krachtige offline promotiematerialen. Om het maximale resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers worden deze campagnes ondersteunt door online marketingstrategieën. Aangezien het hier gaat om een zeer onderscheidend en succesvol concept kunnen we niet te ver in details treden.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren (online) marketing professional met een sterk gevoel voor commercie en oog voor vormgeving. Met een flinke dosis perfectionisme weet je commerciële boodschappen te vertalen naar pakkende content en designs, waarmee je alle kansen volledig weet te benutten. Je hebt een stevige drive, bent accuraat en hebt een sterk zelf-startend vermogen. Daarnaast vind je het een uitdaging om je naast online marketing ook regelmatig bezig te houden met offline marketingcampagnes.

Verantwoordelijkheden

  • Ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van Google Adwords, Social Media, SEO en SEA campagnes

  • Analyseren en benutten van de kansen met betrekking tot Google Analytics

  • Blijven doorontwikkelen van onze websites

  • Grafische vormgeving van (online) reclamecampagnes

  • Realiseren en beheren van affiliate campagnes

  • Een creatieve bijdrage leveren bij de doorvertaling naar de juiste acties

  • Van A tot Z betrokken bij alle bedrijfsprocessen

Zie jij jezelf helemaal terug in deze opportunity én ben jij de ideale zakenpartner? Dan ontvangen wij graag je CV aangevuld met een motivatiebrief. Indien er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten