re-integratiecoach

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
04-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Breda
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten
Referentie
BCFWB14533

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsinformatie

De ATEA-groep bevindt zich midden in de samenleving die voortdurend in beweging is. Als medewerker weet je wat er in die samenleving speelt en je bent in staat om daar adequaat op te reageren. Je stelt je actief op waar het gaat om het signaleren en oppakken van verbetermogelijkheden om de dienstverlening te ontwikkelen naar een hoger peil: efficiënter en effectiever. Je verbindt signalen en zoekt de samenwerking binnen je eigen afdeling, maar ook afdelings- en directieoverstijgend. Uitgangspunt is: “De cliënt staat centraal”! Dit vereist een cliëntgerichte en ondernemende houding van alle medewerkers.

Functie omschrijving

Als re-integratiecoach begeleid je de cliënt naar een (waar mogelijk reguliere) baan. Samen met de klantmanager zorg je voor een integrale aanpak op doelmatigheids- en rechtmatigheidsgebied. Je voert intakegesprekken en matchingsgesprekken en rapporteert hierover. Je stelt een adequaat uitstroomplan op met de cliënt en zorgt voor een goede uitvoering hiervan. Je draagt zorg voor de regie rondom de uitvoer van het uitstroomplan en zet daartoe tijdig de juiste instrumenten in.
Je traint, stimuleert en motiveert (groepen van) deelnemers van het uitstroomprogramma op aandachtsgebiedgerelateerde attitude, vaardigheden, kunde en kennis.
Van belang is dat de cliënt maatwerk krijgt aangeboden en binnen de keten snel, deskundig en respectvol wordt benaderd. Ondernemerschap staat hoog in je vaandel, je durft risico’s te nemen en je weet de juiste balans te vinden en te behouden tussen de cliënt en de geldende wet- en regelgeving.
Met een actiegerichte-, outreachende houding weet jij je te onderscheiden en zoveel mogelijk belemmeringen bij de klant weg te nemen om duurzaam te kunnen participeren in de samenleving. Dit vereist mensenkennis en het kunnen stellen van een goede diagnose.
Je zorgt voor het onderhouden van informatie in de beschikbare systemen en onderhoudt een goed contact met je relevante commerciële netwerk. Je neemt je verantwoordelijkheid, je ondersteunt je collega’s die te nemen en spreekt ze waar nodig aan op hun eigen verantwoordelijkheid.

Functie eisen

Relevante HBO opleiding en werkervaring in een contactfunctie binnen werkterrein Sociale Zekerheid. De benodigde competenties zijn tenminste samenwerken, resultaatgericht, klantgericht, marktgericht, initiatief, voortgangsbewaking. Vaardigheid in begeleiden en adviseren. Kennis van GWS/Suite4wiz is gewenst.

Startdatum 15-2-2016
Einddatum 15-10-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten