SPOED Exact Online boekhouding bijwerken

Intermediair
Struik Accountants & Belastingadviseurs
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
Binnen een week
Uurtarief
32,50
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij met SPOED en per DIRECT op zoek naar een ervaren boekhouder met bewezen ervaring in Exact Online.

Profiel

Bewezen kennis van boekhouden (niveau administrateur/assistent accountant MBA/SPD);
Ervaring met het opstellen van financiële overzichten (met name specificatie balansposten/ mutatieoverzichten
Begrijpt in basis het proces van consolideren/ elimineren;
Werkt nauwkeurig/ secuur.

In uw reactie graag referentie(s) minimaal één van uw laatste opdracht

Naam bedrijf waarop de referentie van toepassing is
Naam referent
Functie referent

Periode

Vast- en mobiel telefoonnummer

Over Struik Accountants & Belastingadviseurs

Wij streven naar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit & Assurance, Belastingadvies en administratieve dienstverlening. Wij werken voor een brede groep opdrachtgevers: zelfstandige ondernemers zonder personeel, ondernemers mét personeel, middelgrote ondernemingen, nationale en internationale ondernemingen, non-profitorganisaties en semi-overheidsinstellingen.

Wij vinden mensen minstens zo belangrijk als zaken. We doen er daarom ook alles aan om voor onze cliënten zo snel mogelijk positieve en liefst definitieve resultaten te behalen. Dankzij onze korte lijnen en ontspannen samenwerking willen wij in gesprekken niet blijven hangen in theoretische bespiegelingen.

In sommige gevallen hebben onze opdrachtgevers éxtra mensen nodig

Wederzijds vertrouwen en een open en volledige communicatie is essentieel voor een succesvolle samenwerking en de kwaliteitservaring van de “freelance” oplossing voor onze opdrachtgever.

U als freelancer én Struik Accountants & Belastingadviseurs gaan samen de uitdaging aan om voor onze opdrachtgever een waardevolle bijdrage te leveren. U en wij hebben hierin een specifieke eigen bijdrage als professional. Het gewenste resultaat dient een win-win-win situatie te zijn voor alle drie de betrokken partijen, zowel op de korte als de lange termijn. Pas dan vinden wij dat er sprake is van een succesvolle samenwerking en kwaliteit van dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om een aantal voorwaarden aan het begin van onze beoogde samenwerking af te spreken. Deze punten zijn gebaseerd op praktijkervaringen van Struik Accountants & Belastingadviseurs.

Procedure

Uw gegevens worden opgenomen in onze database. Wij vragen u om uw beschikbaarheidsdatum en curriculum vitae actueel te houden. Hoewel onze informatie met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele fouten of onvolkomenheden. De initiële screening start bij de analyse van uw Curriculum Vitae. Wij focussen ons o.a. op uw opleidingsniveau, uw werkervaring, specifieke branche-kennis en (on)regelmatigheden in het carrièreverloop. Op basis hiervan wordt besloten om wel/niet telefonisch contact te leggen. Het eerste (telefonische) contract is gericht op een beperkte toelichting op uw C.V. en de “sollicitatie” / “reactie” en initiële vaststelling van communicatieve vaardigheden. Op basis hiervan wordt besloten om wel/niet een persoonlijke (online) kennismaking te organiseren.

Van u wordt verwacht dat de volgende documenten beschikbaar heet, c.q. digitaal heeft aangeleverd: geldige VAR, legitimatiebewijs, diploma’s en (twee) relevante referenten. Het (online) interview is gericht op het vaststellen van theoretische en praktische vaardigheden, kennis en persoonlijke kwaliteiten, zowel sterke als zwakke, en het samen vaststellen van mogelijke functie- en werkgebieden. Tevens bespreken wij de onderlinge verwachtingen en de werkwijze van ons kantoor. Zo spoedig mogelijk na het interview worden de referenties ingewonnen. Wij berichten u dat de referentie is ingewonnen. De documenten, het verslag van het interview, uw eventuele foto en de referentieverslagen worden in onze database opgeslagen. Vanuit deze database worden de werkzaamheden voor de interim-procedures uitgevoerd. Bij een vraag en/of opdracht van onze opdrachtgever bespreken wij met onze opdrachtgever cliënt de inhoud, de procedure en de verwachtingen. Hierna starten wij de “search”. Veelal binnen 24 uur - bij deze opdracht bij gebleken geschiktheid wellicht eerder - presenteren wij geschikte kandidaten. Van alle kandidaten die wij presenteren willen wij minimaal 1 referentie hebben ingewonnen. Wij nemen contact op met de verantwoordelijke van uw laatst uitgevoerde opdracht en een voor deze opdracht relevante referentie. De presentatie van onze kandidaten bij onze opdrachtgever doen wij per veelal per email, bestaande uit een Curriculum Vitae, toelichting van de kandidatuur, beschikbaarheidsperiode en tarief. Wij geven vervolgens een nadere toelichting, telefonisch of op kantoor, aan onze opdrachtgever. Tijdens uw (online)gesprek met onze opdrachtgever is veelal een medewerker van Struik Accountants & Belastingadviseurs aanwezig. Na afloop van het gesprek zal er een evaluatie plaatsvinden tussen onze opdrachtgever en een medewerker van Struik Accountants & Belastingadviseurs over uw kandidatuur en het vervolg van de procedure.
Na definitieve selectie en keuze door onze opdrachtgever verzorgt Struik Accountants & Belastingadviseurs alle relevante documenten en bevestigt de startdatum van Kandidaat bij onze opdrachtgever. In overleg worden er evaluatiemomenten vastgesteld, tussen alle betrokken partijen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten