Civiel technisch tekenaar/werkvoorbereider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
293
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-03-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

10-2-2016 om 17:00 uur

Fulltime werkzaamheden als civieltechnisch werkvoorbereider met een zwaar accent het onderdeel (verkeerskundig) tekenwerk met Autocad op de afdeling Infraprojecten, Gebiedsontwikkeling en Natuur (standplaats Leeuwarden).

Wij zoeken een enthousiaste collega met HBO werk en denkniveau die met het projectteam wegenprojecten kan voorbereiden. De interactie en de “klik” met het projectteam is van groot belang. Ervaring hebben met het zelf maken van met name tekeningen is een pre. Meedenkend vermogen hebben en kunnen aangeven van noodzakelijke veranderingen cq. aanvullingen.

Een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij het te woord staan van burgers en het mede helpen met opstellen van brieven en stukken, vergunningen, verslaglegging van project- en werkvergaderingen etc.

We zoeken iemand met ervaring van minimaal 4 jaar in een vergelijkbare functie.

Functie eisen

Minimaal MBO diploma civiel technisch gebied is een vereiste
Zelfstandig en in teamverband kunnen uitwerken van ontwerpen van wegen en vaarwegen dit met ervaring van minimaal 4 jaar in een vergelijkbare functie is een vereiste

Wensen

HBO werk en denk niveau
Werkervaring met het zelfstandig en in teamverband kunnen uitwerken van ontwerpen van wegen
Werkervaring met Autocad en/of microstation
Kennis van ontwerprichtlijnen wegen

Competenties

Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
Realistisch plannen en inschatting van eigen werkzaamheden
Werkervaring met het tekenen in Autocad
Creatieve instelling
Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en terugkoppelen
Praktijkgericht Ontwikkelingen volgen op vakgebied

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten