Projectleider InSight (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
04-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
579
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

28-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

8-2-2016 om 17:00 uur

De doelstelling van het project InSight is het realiseren van een leer- en werkomgeving welke is gebaseerd op een “best of breed” concept. Het project realiseert een nieuw maar flexibel concept teneinde toekomstige ontwikkelingen “eenvoudig” te kunnen adopteren. Een leer- en werkomgeving voor het hoger onderwijs is immers nooit af, deze zal zich per definitie voortdurend moeten aanpassen aan onderwijskundige ontwikkelingen en inzichten, de technologie en aan de razendsnelle – vaak ook digitale- ontwikkelingen binnen de beroepsdomeinen. Dit project is reeds in 2015 gestart maar is door zijn iteratieve karakter nog niet gereed.

Het rode draad van het project is organisatie ontwikkeling en realiserende kracht. Zowel in de project fase als in de periode daarna. We ontwikkelen onszelf continue (agile en iteratief) en moeten dat gedrag adopteren. Een eerste belangrijke stap hierbij is het uitvoeren van een reeks van experimenten (pilots). Deze experimenten geven inzicht in de toegevoegde waarde, de wijze van toekomstige realisatie en de organisatorische impact (qua efficiency maar ook veranderingsinspanning).
Het project is verdeeld in acht verschillende tracks en de technische grondplaat waarop de hogeschool haar leer- en werkomgeving baseert is Microsoft Office 365.

Als senior projectleider ben je namens de stuurgroep en samen met de deel-projectleiders verantwoordelijk voor de richting en uitvoering van dit project. Je leidt en begeleidt het team en hebt continue afstemming met stakeholders vanuit het onderwijs en de centrale organisatie. Je bewaakt hier de balans tussen “de mogelijkheden van de organisatie”, de complexiteit van de opdracht en het behalen van voortgang.

De projectleider rapporteert aan de stuurgroep InSight. De vanuit het CvB gedelegeerd opdrachtgever voor dit programma is de Manager ICT.

Functie eisen

Aantoonbare kennis van en ervaring met

 • Complexe organisatie ontwikkel programma’s /projecten met name binnen het hoger onderwijs;

 • Aansturen en laten ontwikkelen van multidisciplinaire en zelfsturende teams;

 • Concepten als product en dienstontwikkeling, digitaal samenwerken (zaakgericht werken, document gericht werken, communities), archiveren, metadateren, document structuurplan, Enterprise Service Bus;

 • Inrichten en/of optimaliseren van beheerorganisaties;

 • Typische onderwijssystemen en hun toepassing. Denk hierbij aan Blackboard Learn, Osiris, Syllabus+ maar ook aan SurfConext, Portals en Office 365;

 • Toepassing en aanbesteding van clouddiensten, contractering en uitbesteding;

 • Toepassing van de Selectielijst van de Vereniging Hogescholen (Archiefwet);

 • Methodieken als PRINCE2 Practitioner, Agile, Scrum en het talent deze op maat toe te passen;

 • Aanbestedingen (Europese aanbestedingen en meervoudig onderhandse aanbestedingen).

Vaardigheden

 Zelfstandig en zelfwerkend;
 Creatief en onconventioneel;
 Sterk organiserend vermogen, non directief leiderschap;
 Organisatie sensitief;
 Motiverend;
 Flexibel;
 Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk sterk);
 Adviesvaardig;
 Analytisch;
 Stressbestendig;
 Doorzettingsvermogen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  04-02-2016 14:38
  Plaats
  Ouderkerk aan de Amstel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-02-2016 10:03
  Plaats
  Blokker

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten