Teammanager Aansprakelijkheid Bedrijven/Letsel

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
04-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
322
Status
Gesloten
Referentie
92160025

Omschrijving

Teammanager Aansprakelijkheid Bedrijven/Letsel
 

De functie

Wil je leiding geven aan een team van ongeveer 25 specialisten? Wil jij je team verder ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie? Wil jij een belangrijke schakel zijn bij het behandelen, vaststellen en onderzoeken van schades? Ben jij een resultaatgerichte veranderaar? Hou jij van verdieping en inhoud? Dan is deze functie is iets voor jou. Je dagelijkse werk bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Leiding geven aan een team binnen ACO Aansprakelijkheid Bedrijven met nadruk op Overheden en Letselschades, complexe inhoud. - Aanspreekpunt naar gemeentes en overheden - Je zorgt ervoor dat jouw team haar doelstellingen haalt, binnen de afgesproken kaders.

 • Veranderingsprocessen en digitalisering binnen het team begeleiden en invoeren. Dat doe je samen met je collega-teammanagers. - Bijdragen aan de beleidsvorming van het team op afdelingsniveau. Je vertaalt de strategie en het vastgestelde beleid in operationele plannen voor het team. Zo zorg je ervoor dat jouw team de identiteit en strategie optimaal uitdraagt.

 • Werkprocessen in het team voortdurend verbeteren. Dat doe je met het oog op de financiële waarde, klantwaarde en medewerkerswaarde.

 • Zorgen voor de juiste kwaliteit en kwantiteit binnen het team. Dat doe je onder andere door duurzame inzetbaarheid actief te bevorderen en je medewerkers te ontwikkelen. - Contacten onderhouden met onze business partners en in de keten.

 

Het profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande;

 • Je hebt minstens een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur Recht of Bedrijfseconomie. - Je hebt WFT Basis, Particulieren en Zakelijk. - Je hebt een goede kennis van de schademarkt en distributie. - Je hebt relevante leidinggevende ervaring en je hebt senioriteit. - Je weet van aanpakken en je kunt uitstekend presteren onder druk. - Je denkt in oplossingen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je werkt daarnaast slim samen met andere business partners en in de keten. - Je neemt makkelijk initiatief. Je zit niet graag stil. - Je bent analytisch sterk en je kunt goed structuur aanbrengen. - Je bent ervaren en bekend met het opstellen van goede managementrapportages. Ook kun je analyses maken die leiden tot nieuwe beleidsadviezen. - Je weet mensen te verbinden en de juiste richting op te sturen.

 

Jouw afdeling

De Achmea Claims Organisatie (ACO) handelt ongeveer 1 miljoen schades per jaar af. De afdeling Schaderegeling maakt onderdeel uit van ACO en bestaat uit 13 teams die zowel particulier als zakelijk binnen ACO de complexe schades behandelen en werkt daarmee nauw samen met de Afdelingen Expertise en Personenschade en uiteraard Schadeverzekeren en de labels Avero en Centraal Beheer. De teams van SR zijn gevestigd op de locaties Apeldoorn, Leeuwarden en Tilburg. Jouw standplaats is Apeldoorn. De medewerkers binnen het team AVB zijn veelal juristen met inhoudelijk veel kennis en ervaring in het vak. Ook zal vanuit jouw functie op moeten treden tijdens rechtszaken of in gesprek gaan met Overheden of grote zakelijk partners van Achmea. Deze gesprekken zullen niet altijd eenvoudig zijn en kennen vaak veel exposure.
 

Locatie

Apeldoorn

Aantal uur

36

Startdatum

z.s.m.

Duur opdracht 3 maanden

Uurtarief: maximaal € 75,00 inclusief reiskosten

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je cv + motivatie toegespitst op de functie en het uurtarief inclusief reiskosten.
Nominatiedatum 8 februari 2016 10:00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-02-2016 15:21
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten