Beheerder Civiele Techniek

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten
Referentie
BCBCT2016-428

Omschrijving

Om welke afdeling gaat het?
Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. Samen met onze partners en burgers zorgen wij voor een schone, hele en veilige stad waardoor het er fijn wonen, werken en recreëren is.
De cluster bestaat uit 5 teams; team Regie Integraal Beheer (RIB), team Ondersteuning (TOB), en 3 uitvoerende teams: Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling & Reiniging en Sport. Binnen de cluster werken ongeveer 350 medewerkers.
De kerntaak van het team RIB is de regie op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, van gevel tot gevel. Wij baseren ons voor de beheerplannen op de beleidskaders voor de openbare ruimte. RIB fungeert daarbij als schakel tussen de beleidsafdelingen en de uitvoering. Het team RIB is procesverantwoordelijk voor beheer en onderhoud op de volgende domeinen: Wegen en Straatmeubilair, Water en Riolering, Kunstwerken en Walmuren en Beschoeiingen.
Binnen het team RIB zijn we op zoek naar een breed inzetbare beheerder Civiele techniek die inhoudelijk samenwerkt met de beheerders van deze domeinen

Wat houdt de functie in?
De stedelijk beheerders van het team RIB hebben een sleutelpositie in de beheerorganisatie. Zij leveren in onderlinge samenwerking een bijdrage in de kwaliteitsontwikkeling waar het team voor staat.
Zij zijn procesverantwoordelijk voor hun domeinen, voeren de regie op dit werkveld en hebben inhoudelijke kennis van het vakgebied. De stedelijk beheerders zijn in staat onderling de verbinding te leggen tussen de verschillende beheerdomeinen en de overige teams binnen het Cluster Beheer, de andere teams van de gemeente (Projectbureau, Beleidsteams) en de externe omgeving. Denken vanuit de burger en het bestuur staat centraal.
. De stedelijk beheerders zijn budgethouders voor hun domein, stellen prioriteiten in de besteding van het budget, bewaken de uitputting en leggen verantwoording af aan de Manager RIB (Regie Integraal Beheer).

Wat zijn de functie-eisen?
We zoeken een breed inzetbare beheerder Civiele techniek die de beheerders op de genoemde domeinen kan vervangen, de integraliteit tussen de teams kan bevorderen en op procesniveau de beheerders kan bijstaan en ontzorgen. De opgave voor de komende jaren is groot. Daarom is een stevige ervaring op de genoemde teams, een flexibele en collegiale instelling en sterke vaardigheden op zowel inhoudelijk als procesmatig vlak onmisbaar. Je neemt het volgende mee:

 • Een afgeronde opleiding HTS Civiele Techniek met meerdere jaren relevante werkervaring en inhoudelijke kennis van producten van de genoemde domeinen

 • Kennis van en ervaring met het werken met een planning & control-cyclus.

 • Je hebt aantoonbaar ervaring opgedaan in een regierol in het ontwikkelen, uitvoeren, evalueren en verbeteren van beheer- en onderhoudsprocessen.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring op het vlak van “beheer gerelateerde” projecten (voorbeelden hiervan zijn het opstellen van beheerplannen, dienstverleningsovereenkomsten, integrale samenwerking met verschillende gemeentelijke programma’s).

 • In staat om flexibel te opereren op verschillende inhoudelijke en bestuurlijke niveaus. Bewustzijn van de verschillende rollen die hij/zij heeft en daarin effectief kunnen handelen in besluitvormingsprocessen.

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op werkterrein beheer openbare ruimte binnen gemeente 100K+ met complexe historische binnenstad

 • Aantoonbare ervaring als beheerder op de domeinen, wegen en straatmeubilair, rioleringen en water, kunstwerken, walmuren en beschoeiingen.

 • Resultaatgericht

 • Procesgericht sturen

 • Probleemanalyse

 • Verbindend

 • Proactief

 • Innovatief

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste en slagvaardige collega's;

 • Een klantgerichte en op resultaatgerichte, informele werksfeer;

 • Een professionele werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Startdatum 1 maart 2016
Einddatum 1 maart 2018
Uren per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten