Powershell trainer/engineer

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
437
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Powershell trainer/engineer

Voor een goede functievervulling vragen wij een relevante opleiding op HBO niveau en aantoonbare ervaring in het trainen/opleiden van IT mensen en op het gebied van Powershell. Je beschikt over een pragmatische en resultaatgerichte instelling, bent analytisch sterk en kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden.

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarmee je denkwijze eenvoudig en begrijpelijk over kunt brengen

  • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van trainen van skilled IT medewerkers

  • Je bent MCSE gecertificeerd op het gebied van Windows server 2012

  • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van Powershell

  • Kennis van XLNT Advanced Scripting / Command Language is niet noodzakelijk maar wel een pré

In deze functie wordt je ingezet op de afdeling infrastructuur. De afdelingen serverbeheer en technisch beheer maken gebruik van scripting om zijn administratieve en monitoring handelingen te automatiseren. Wij zoeken iemand die de functionaliteit van de XLNT scripts kan beoordelen en deze om kan zetten naar Powershell óf meedenken over de inzet van de standaard applicaties die een script of deel van een script kan vervangen. Je maakt een plan van aanpak en ontzorgt ons in het migratie traject. Daarnaast willen wij nadien beschikken over een beheersbaar raamwerk voor de scripts zodat deze nu en in de toekomst goed te onderhouden zijn.
Op dit moment vindt er een inventarisatie plaats om te bepalen welke scripts nog actueel zijn om de scope van het traject te bepalen. Minstens zo belangrijk is het trainen van 6 interne medewerkers op het gebied van Powershell. Bij afronding van het vervangingstraject is iedere medewerker in staat de scripts te beheren en daarnaast waar nodig in staat om nieuwe scripts te bouwen.

Standplaats

Zwolle

Start

z.s.m.

Inzet

+ 3 maanden

Deadline

woensdag 10 februari om 15.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten