Linux beheerder

Opdrachtgever
Meant2B
Geplaatst op
06-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
138
Status
Gesloten
Referentie
Linux beheerder

Afrondingstoelichting

Bedankt voor je reactie op deze aanvraag. We hebben kandidaten aangeboden bij de klant. De betreffende consultants zijn op de hoogte gebracht.
Groeten, Team Meant2B


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie
Ben jij een systeembeheerder Linux met passie voor Open Source Software en open standaarden? Wil je werken bij een organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Als Linux systeembeheerder ligt er bij ons een uitdagende vacature voor je.
Als Linux systeembeheerder voer je changes uit in de configuratie en help je collega’s met alle vragen met betrekking tot Linux. Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de continuïteit van de ICT omgeving met bijbehorende infrastructuur.
In de functie van systeembeheerder Linux los je uiteenlopende 2de en 3de lijns ICT vraagstukken op, welke via de Interne Servicedesk worden gemeld. Je volgt de SLA en werkt volgens ITIL. Je beheert en configureert het Linux serverpark en je controleert de diverse systemen en voert geplande werkzaamheden uit. Daarnaast signaleer -en verhelp je verstoringen en zorg je voor een optimale beschikbaarheid van de beheerde infrastructuur.
Je participeert in projecten, migratietrajecten en changes (RFC’s) en geeft daarbij technische inhoudelijke adviezen en maakt impact analyses. Je onderhoudt contacten met interne klanten waaronder Service Management, de interne Service Desk, DBA, Applicatie Ontwikkeling, Applicatie Beheer en Functioneel Beheer en externe leveranciers. Tot slot draag je zorg voor het uitvoeren van het beleid ten aanzien van de informatiebeveiliging.

Het profiel
Je werkt als systeembeheerder Linux oplossingsgericht en hebt een positieve ‘can-do’-mentaliteit, waarbij je een belangrijke bijdrage levert om verbeteringen voor elkaar te krijgen. Daarnaast ben je erg leergierig en nieuwsgierig en heb je een drive om alerts van de monitoring tot de bodem uit te zoeken en op te lossen en signaleer je wat we kunnen verbeteren. Je bent zelfsturend met een pragmatische instelling. Je bent stressbestendig en weet rust te brengen. Omdat we als organisatie te maken hebben complexe wet- en regelgeving en samenwerkingsverbanden met onze ketenpartners hechten wij grote waarde aan kwaliteit.
Je beschikt overeen HBO werk- en denk niveau bij voorkeur in de richting van Informatica;
Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring met Linux systeembeheer;
Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met Linux Redhat en SuSe;

Je beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met

routing, networking en firewalling
VMware Virtualisatie technologie
Apache webserver, loadbalancing en proxy
Puppet is een pré;
Je bent bekend met ITIL;
Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede communicatieve eigenschappen.
Spreekt de functie van systeembeheerder Linux je aan en herken je jezelf in het profiel, dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Het aanbod
senior kandidaat
3 maanden met kans op verlenging
starten zsm

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-02-2016 18:57
  Plaats
  \'sGravenhage

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-02-2016 13:41
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten