Projectmanager Infra (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
3
Bekeken
622
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

14-03-2016

Einddatum

13-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-24

Sluitingsdatum

22-2-2016 om 17:00 uur

De afdeling Uitvoering Werken van de Provincie Gelderland is ondermeer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructieprojecten van de provincie op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud. De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken en Regiotaxi (ABGR). In totaal telt de afdeling momenteel circa 80 medewerkers. Een deel van de werkzaamheden wordt door uitbesteding gerealiseerd.

Het team Projectmanagement & Concessiebeheer (PMCB) verzorgt projectmanagement op het gebied van Infra, OV, Bodem en saneringsprojecten en is daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van OV concessie. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van stortplaatsbeheer en verkeersveiligheid.

Je werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team PMCB, die gevestigd is in het gebouw Marktstate in Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Wij zoeken een projectmanager die in staat is om, geheel zelfstandig voor alle infraprojecten op onze provinciale wegen de fases voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en eind-afronding tot een succesvol eindresultaat kan brengen.

Functie eisen

minimaal een HBO werk- en denkniveau, opgedaan door een combinatie van een relevante afgeronde opleiding en minimaal 5 jaar relevante infra werkervaring.
minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008 - 2016) als Projectmanager Infra met het aansturen van projecten op het gebied van provinciale weginfrastructuur.
kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met het werken binnen een provinciale organisatie, de werkwijze van en in het politiek-bestuurlijke krachtenveld.
ervaring (opgedaan in de periode 2013 - 2016) met het werken binnen de systematiek van trajectprogrammering en is in staat zelfstandig alle fases te doorlopen.

Wensen

ervaring waaruit blijkt dat hij/zij in staat is duidelijk te communiceren en om te gaan met belanghebbenden rondom provinciale infra projecten.
kennis van en ervaring met het toepassen van instrumenten uit de Aanpak Duurzaam GWW.
ervaring opgedaan met het IPM projectmanagement model.

Competenties

Verder beschikt de Projectmanager Infra over uitstekende communicatieve vaardigheden, is een netwerker en is in staat om in goed overleg met de essentiële stakeholders tot vaststelling van externe eisen te komen. Tevens beschikt hij/zij over samenbindend leiderschap; hij/zij schept op een transparante manier duidelijkheid over de te behalen resultaten van het team en bewaakt dit, maakt teamleden duidelijk welke individuele bijdrage er wordt verwacht om tot een UAV-gc contract kwalitatief goed af te ronden, hij/zij bevordert de teamgeest.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  05-02-2016 15:20
  Plaats
  Capelle aan den Ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 11:03
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-02-2016 12:34
  Plaats
  Spakenburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten