senior technisch applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
367
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

senior technisch applicatiebeheerder.

Als je op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je jouw sterke analytische vaardigheden kwijt kunt en vanuit een senior rol mee kunt bouwen aan het team, dan hebben wij dé vacature voor jou.

Als senior technisch applicatiebeheerder beheer en onderhoud je de diverse (maatwerk) applicaties die gebruikt worden. Je houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen en realiseert verbetervoorstellen. Het is voor jou vanzelfsprekend dat systemen operationeel zijn en blijven voldoen aan gestelde eisen op het gebied van beschikbaarheid, performance en capaciteit. In deze functie bied je directe ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en zorg je voor tijdige en juiste afhandeling van calls (incidentmanagement).

Vanuit jouw team (Applicatiebeheer) neem je deel aan projecten. In jouw rol als senior technisch applicatiebeheerder adviseer je bij software-updates, vernieuwingen en migraties en je implementeert deze. Je stelt acceptatiecriteria op en ziet er op toe dat nieuwe applicaties volgens deze criteria in beheer worden genomen. Je beheert technische documentatie, parameters, configuratie-items en logging informatie van de applicaties.

Daarnaast bewaak je als senior technisch applicatiebeheerder de kwaliteit van het applicatiebeheer, verzorg je de documentatie, adviseer je over technische oplossingen en acteer je proactief op interne- en externe ontwikkelingen op gebied van applicatiebeheer. Je communiceert veel op inhoudelijk niveau en adviseert bijvoorbeeld functioneel beheerders, technisch beheerders en applicatieontwikkelaars.

Het profiel
Je bent een senior technisch applicatiebeheerder met een sterk analytisch denkvermogen en je zet dit graag in voor het doorzien van problemen en processen. Je neemt verantwoordelijkheid, stelt je flexibel op en zoekt de samenwerking met andere teams (zoals ons team Technisch Beheer). Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een ICT gerelateerde opleiding;

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met technisch applicatiebeheer en IT processen (ITIL, ASL);

 • Je hebt bij voorkeur uitstekende kennis en ervaring van

 • .net omgevingen;

 • Microsoft Powershell;

 • IIS 8;

 • PKI Management

 • Microsoft Team Foundation Server

 • Apache Tomcat 6/7/8

 • Java 6/7/8

 • Linux (bash) shell scripting

 • Kennis van Sharepoint, Kentico, Enterprise Service Bus, NetIQ Identity Access Management zijn een Pre.

Locatie

Den Haag

Uren

36-40

Startdatum

zsm

Einddatum

3 maanden na aanvang

Optie tot verlenging

Ja

Deadline

11-02-2016 15.00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten