Senior Adviseur Bedrijfsvoering / Projectmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
973
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-02-2016 om 10:00 uur

De senior adviseur Bedrijfsvoering werkt onder aansturing van coördinator Facilitaire Business (FB) en werkt inhoudelijk samen met coördinator Facilitities, Energie, Vervoersmobiliteit (FEM). De coördinator FEM is tevens lid van de stuurgroepen binnen de Masterplannen. De coördinator FB is namens Directeur DFF aanspreekbaar/ rechterhand tav doorvertaling CDV-schap intern RWS CD.

Het is een functie met veel diversiteit. Dit binnen een breed gebied van facility management, Compacte Rijksdienst binnen de bedrijfsvoering. De functie heeft een sterke relatie met de onze collega’s bij FMH, DJI, BD, Defensie, DGOBR maar ook intern RWS-CD (directie bedrijfsvoering & Inkoop (Bedrijf RWS en afdeling Inkoop), IV-O en K&S/ CSRM, Facilitair (Support, Expertise).

Samen met anderen
Je bent een actief netwerker en je hebt een relevant netwerk van partijen binnen en buiten RWS opgebouwd. Je kunt ontwikkelingen op je vakgebied en in je omgeving omzetten in adviezen en producten. Je voert (inter)departementaal overleg en bent in staat afstemming te bereiken. Binnen de keten realiseer je functionele afstemming met collega’s. Naar collega’s toe vervul je de rol van expert en coach.

Werk- en denkniveau

 • Master/doctoraal - WO

Kennis en ervaring

 • Opleiding in bij voorkeur een facilitaire en/ of bedrijfskundige richting;

 • Minimaal opleiding PRINCE foundation of vergelijkbare opleiding;

 • Werkervaring minimaal 8 jaar binnen bedrijfsvoering waarvan minimaal 5 jaar als projectmanager;

 • Ervaring met het inrichten van facilitaire organisaties, klantbedieningsconcepten en FMIS-systemen;

 • Aantoonbare ervaring met Rijksbrede ontwikkeling: Landelijke Facilitair Management (LFMO), inrichting Concerndienstverleners (CDV’s);

 • Kennis van het Rijksbrede Huisvestingsstelsel;

 • Kennis van de Rijksbrede kaders zoals Kader Rijkskantoor, Fysieke Werkomgeving Rijk (FWR), NKBR- Normenkader Beveiliging Rijkskantoren, ProductDienstCatalogus Facilitaire;

 • Concerndienstverleners, NEN 2748 (EN15.221).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-02-2016 16:27
  Plaats
  Bilthoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten