IT Development manager

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
05-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Utrecht
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
MISU

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een zeer interessante grote klant (1400 werknemers, waarvan 700 IT) van Computer Futures, waar wij direct schakelen met het hogere management ben ik op zoek naar een freelance TEAMMANAGER SYSTEEMONTWIKKELING. Binnen deze afdeling zijn er meerdere teammanagers met ieder een aantal scrumteams. Gezamenlijk zijn deze teams verantwoordelijk voor het bedenken, realiseren en beheren van ICT- en procesoplossingen.

Binnen de systeemontwikkelingteams kennen we naast de realisatieteams die zich op de softwareontwikkeling richten, ook medewerkers die actief zijn binnen de volgende functiegebieden: proces analyse, configuration management, geautomatiseerd testen en test coördinatie.

Deze afdeling realiseert software releases voor klanten. Als manager ben je verantwoordelijk voor een aantal realisatieteams. Je faciliteert de teams en draagt zorg voor gerichte doorontwikkeling. Hierdoor zijn zij optimaal in staat om software te ontwerpen, te bouwen en te testen. Je geeft leiding vanuit visie en met drive voor continue verbetering van teams, processen en technologie. Je bent in staat om deze visie door te vertalen richting teams in termen van concrete stappen. Het resultaat van de klant staat centraal waarbij jij de balans met duurzame (onderhoudbare) softwareontwikkeling borgt.

Andere taken zijn

 • Het stimuleren van de doorontwikkeling van het eigen vak- en aandachtsgebied;

 • Initiëren van voortdurende verbeteringen in de processen, systemen en werkwijzen van het eigen team. Het voeren van de juiste prestatie dialoog valt hieronder;

 • Het verder brengen van de agile transitie waarin systeemontwikkeling zich momenteel bevindt. Gericht op de voortbrengingsketen als geheel (end to end);

 • Het verhogen van de kwaliteit van het voortbrengingsproces van systeemontwikkeling;

 • Het stimuleren van de teams om, vanuit het perspectief van de klant, voortdurend kansen en knelpunten te signaleren en verbetervoorstellen te doen en te implementeren.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in

 • HBO werk en denkniveau;

 • Kennis van bedrijfsinformatica / economie, bedrijfsorganisatie, (ICT) processen en systemen.

 • Uitgebreide werkervaring op het gebied van Processen en ICT binnen complexe omgevingen. In het bijzonder op het gebied van “back end” systeem ontwikkeling;

 • Kennis van en diepgaande ervaring met de Agile aanpak van software ontwikkeling;

 • Klant- en servicegericht, Resultaatgericht (kwaliteit/kwantiteit);

 • Plannen en Organiseren, Management/leiderschapsvaardigheden, Communicatieve vaardigheden. Je bent vanuit je senioriteit goed in staat om te organiseren, delegeren, verbinden, aan te spreken en om te gaan met stress en druk, bij jezelf en bij anderen;

Algemene informatie

Provincie

regio Utrecht

Duur

6 maanden +

Tarief

afhankelijk ervaring

Startdatum

Ergens in Maart of April

Werkweek

Fulltime (40 uur)

Interviews

in overleg (zsm)

locatie/Thuis

Thuiswerken in overleg zeker mogelijk

Spreekt dit profiel je aan en sluit dit perfect aan op gedane projecten? Reageer dan direct inclusief je meest recente cv in Word formaat, telefoonnummer, mailadres, tariefsindicatie, vakantieplannen en toelichting van je kennis en ervaring.

Met vriendelijke groet,

Michiel Suttorp
Computer Futures

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten