HR Adviseur gemeente 24-32 uur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
06-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten
Referentie
PR

Omschrijving

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht
De afdeling Bedrijfsvoering werkt vraaggericht en levert kwalitatief hoogwaardig en integraal advies en ondersteuning aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijfsvoering doet dit om er voor te zorgen dat de gemeente Leidschendam-Voorburg haar beleidsdoelen haalt binnen de beschikbare middelen en de gestelde kaders. De adviseurs van Bedrijfsvoering zijn onafhankelijk en geven professioneel en integraal advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke- en organisatiedoelen. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 80 medewerkers.

De adviseurs werken vanuit Klantteams die bestaan uit adviseurs van verschillende disciplines (HR, Informatiemanagement, Juridisch en Financiën). Het doel van een Klantteam is de ambtelijke organisatie en het bestuur integraal te adviseren op het brede terrein van bedrijfsvoering.

Als HR adviseur maak je deel uit van het Klantteam Sociaal en adviseer je de vakafdelingen KCC, SMO en W&I. Je ondersteunt en adviseert leidinggevende op tactisch niveau over de uitvoering van HR-beleid en de toepassing van personeelsinstrumenten. Je ondersteunt het management bij personele vraagstukken rondom IDU, verzuim, functioneren etc. Je signaleert proactief naar het management mogelijke verbeteringen.

Jouw profiel
Je bent een ervaren HR adviseur die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt een breed blikveld en bent in staat integraal te adviseren. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent in staat om de vraag achter de vraag scherp te krijgen en je kunt op een klantgerichte manier opereren. Als adviseur leg je op een gemakkelijke en prettige wijze contacten en kan je door middel van een constructief overleg de zaken de juiste kant op te sturen.

Daarnaast heb je een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

Knock-out criteria / eisen
•‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.
•De kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante gemeentelijke ervaring in de afgelopen 5 jaar.

Indien niet aan bovenstaande functie-eisen wordt voldaan, dan komt de kandidaat niet in aanmerking voor deze functie.

Gunningscriteria (weging)
1.Afgeronde opleiding Personeel & Arbeid op minimaal HBO-niveau
2.Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving m.b.t. CAR UWO, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, blijkend uit werkervaring en/of afgeronde cursussen en opleidingen 3.Minimaal 5 jaar werkervaring als HR-adviseur in een soortgelijke functie ◦Bij een overheidsinstelling
◦Bij een gemeente

4.Beschikbaar op de maandagen, dinsdagen en donderdag (5%)
5.Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase (5%)

De kandidaten worden op basis van de gunningscriteria gerangschikt. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

De kandidaten worden op basis van de rangschikking uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek is doorslaggevend voor het krijgen van de opdracht. Gedurende de selectiegesprekken bij gemeente zullen de volgende vaardigheden en competenties beoordeeld worden:
•Proactief
•Creatief
•Vasthoudend
•Stressbestendig
•Flexibel

Reacties t/m 10-02 a.s. Uurtarief ex BTW en incl. reiskosten!!!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten