Technisch projectleider

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
06-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten
Referentie
AvL

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Omschrijving
Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Binnenkort gaan enkele technische projecten starten waarvoor we op zoek zijn naar een Technisch Projectleider voor de aansturing ervan. Het gaat onder andere om de implementatie van een documentengenerator waarvoor op dit moment de voorbereidingen voor een aanbestedingsfase al in volle gang zijn. Ook gaat er een project starten voor het implementeren van de webrichtlijnen op alle internet- en intranetpagina’s binnen de Provincie Gelderland.

Kandidaat omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Technisch Projectleider die voldoet aan het volgende profiel

-minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;
-minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008-2016) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening bij een overheidsorganisatie;
-gedurende de periode 2011 - 2016) ervaring opgedaan in het begeleiden dan wel uitvoeren van (Europese) aanbestedingstrajecten;
-gedurende de periode 2011-2016 ervaring opgedaan in het begeleiden dan wel uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was;
een Prince2 Practitioner certificering;
bij voorkeur kennis van en ervaring met webrichtlijnen;
kennis van en ervaring met sjabloon/documentgeneratoren is een pré.

De provincie Gelderland zoekt een ervaren, doortastende en resultaatgerichte Technisch Projectleider die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Hij/zij is pragmatisch van instelling en is in staat problemen of knelpunten creatief en constructief op te lossen. De Technisch Projectleider beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Start opdracht:7-3-2016

Eind opdracht

6-9-2016, optie tot verlenging 2 keer 6 mnd

Uren per week

32-36

Reageren kan tot 17-2 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten