Solution Designer Webspehere MQ

Opdrachtgever
YorTeam
Geplaatst op
09-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Amsterdam E.O.
Reacties
0
Bekeken
224
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Als Solutions designer binnen bij onze klant werk je in een internationaal team van gedreven vakspecialisten aan software-oplossingen voor vraagstukken uit de business. Je vertaalt de requirements van de opdrachtgever in heldere functioneel designs, waarbij je rekening houdt met onze bestaande architecturen. Bovendien zorg je ervoor dat je ontwerpen in de toekomst makkelijk herbruikbaar zijn. Zo bouw je mee aan het duurzame en wendbaar platform dat we in 2020 af moet zijn: minder apps, interfaces, middle- en hardware. En alle data in onze private cloud.

Als blijkt dat de requirements nog niet scherp genoeg zijn, ga je met de opdrachtgever om tafel. Je bespreekt het specifieke vraagstuk tot in detail en adviseert manieren om de eisen aan het eindresultaat volledig duidelijk te krijgen. Daarmee garandeer je een stevig uitgangspunt voor je design.
Je afgeronde designs stuur je naar een van de vendoren van onze klant. Vaak betekent dit dat je schakelt met developers in het buitenland. Je daagt ze uit op inhoud en geeft tegengas op hun technische designs. De beslissing om deze te accepteren of nog een keer terug te sturen naar de tekentafel, is aan jou. Pas wanneer de oplossing aan alle requirements voldoet en je vanuit je expertise 100% tevreden bent over het eindresultaat, lever je hem aan bij de business. Want de lat ligt hoog: alleen de beste systemen, applicaties en functionaliteiten zijn goed genoeg.

De oplossingen die je bedenkt, liggen misschien niet altijd voor de hand. Juist dat is een van je krachtigste eigenschappen: je denkt creatief, richt je blik naar buiten en durft de status quo ter discussie te stellen. Je werkt graag met verschillende mensen in teamverband en bent goed in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Investeren in relaties gaat je dus goed af. Uiteraard ben je communicatief sterk, ook in het Engels. Verder ben je vasthoudend, want je stelt doelen om ze te halen.

Functie eisen

 • Kennis en ervaring met MQ websphere

 • IB pakket, Linux en Java kennis

 • HBO Werk- en denk-niveau;

 • affiniteit met de financiĆ«le wereld;

 • interesse in nieuwe ontwikkelingen, zoals Agile/Scrum, continuous delivery en improvement en mobiliteit;

 • ervaring met functioneel designs en use case modelleren;

 • kennis van ontwikkeltalen en ervaring met software engineering;

 • ervaring met offshore-aansturing en quality assurance.

Sluit jouw kennis aan? Of ken je iemand die geĆÆnteresseerd zou kunnen zijn in dit project?

Reageer direct met je up to date CV en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten