Ervaren Projectmanager Infra

Intermediair
EWD215
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Opdracht omschrijving
De afdeling Uitvoering Werken van de Provincie is ondermeer verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwbouw en reconstructieprojecten van de provincie op het gebied van wegeninfrastructuur. Dit varieert van reconstructies van kruisingen tot het ontwikkelen van nieuwe tracés. De provincie heeft circa 1200 kilometer weg in beheer en onderhoud. De afdeling bestaat uit drie teams: Projectmanagement en Concessiebeheer (PMCB), Ontwerp en Realisatie Werken (ORW) en Aanbesteding, Bouwrechtelijke- en Grondzaken en Regiotaxi (ABGR). In totaal telt de afdeling momenteel circa 80 medewerkers. Een deel van de werkzaamheden wordt door uitbesteding gerealiseerd.

Het team Projectmanagement & Concessiebeheer (PMCB) verzorgt projectmanagement op het gebied van Infra, OV, Bodem en saneringsprojecten en is daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van OV concessie. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van stortplaatsbeheer en verkeersveiligheid.
Je werkt voor en vanuit de afdeling Uitvoering Werken team PMCB, die gevestigd is in het gebouw Marktstate in Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Wij zoeken een projectmanager die in staat is om, geheel zelfstandig voor alle infraprojecten op onze provinciale wegen de fases voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en eind-afronding tot een succesvol eindresultaat kan brengen.

Kandidaat omschrijving

Wij zoeken een ervaren Projectmanager Infra die voldoet aan het onderstaande profiel

minimaal een HBO werk- en denkniveau, opgedaan door een combinatie van een relevante afgeronde opleiding en minimaal 5 jaar relevante infra werkervaring;

minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008 - 2016) als Projectmanager Infra met het aansturen van projecten op het gebied van provinciale weginfrastructuur;

kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met het werken binnen een provinciale organisatie, de werkwijze van en in het politiek-bestuurlijke krachtenveld;

ervaring (opgedaan in de periode 2013 - 2016) met het werken binnen de systematiek van trajectprogrammering, in staat zelfstandig alle fases te doorlopen;

bij voorkeur ervaring waaruit blijkt dat hij/zij in staat is duidelijk te communiceren en om te gaan met belanghebbenden rondom provinciale infra projecten;

kennis van en ervaring met het toepassen van instrumenten uit de Aanpak Duurzaam GWW is een pré;

bij voorkeur ervaring opgedaan met het IPM projectmanagement model.

Verder beschikt de Projectmanager Infra over uitstekende communicatieve vaardigheden, is een netwerker en is in staat om in goed overleg met de essentiële stakeholders tot vaststelling van externe eisen te komen.
Tevens beschikt hij/zij over samenbindend leiderschap;
hij/zij schept op een transparante manier duidelijkheid over de te behalen resultaten van het team en bewaakt dit, maakt teamleden duidelijk welke individuele bijdrage er wordt verwacht om tot een UAV-gc contract kwalitatief goed af te ronden, hij/zij bevordert de teamgeest.

Bij iedere optie tot verlenging wordt het aantal uren per week opnieuw bepaald op basis van het te verwachten werkaanbod de volgende 6 maanden.

Inhoudelijke CV eisen
U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Indien het CV (incl. figuren, tabellen, voorblad en inhoudsopgave) langer is dan het toegestane aantal A4's, wordt deze enkel voor het toegestane aantal A4's beoordeeld, waarna de overige A4's buiten de beoordeling worden gehouden. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dient u, indien van toepassing, bij alle eisen en wensen de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 1 maart 2016.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denkniveau, opgedaan door een combinatie van een relevante afgeronde opleiding en minimaal 5 jaar relevante infra werkervaring.
Benoem de naam van het opleidingsinstituut en het afstudeerjaar. Benoem ook in welke rol en in een concrete beschrijving hoe de gevraagde werkervaring is opgedaan.

De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2008 - 2016) als Projectmanager Infra met het aansturen van projecten op het gebied van provinciale weginfrastructuur. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) minimaal twee projecten/opdrachten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan minimaal 5 jaar ervaring in deze eis voldoet.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met het werken binnen een provinciale organisatie, de werkwijze van en in het politiek-bestuurlijke krachtenveld. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) minimaal twee recente projecten/opdrachten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 3 jaar ervaring voldoet. Benoem specifiek uw rol binnen de provinciale organisatie(s).

De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring (opgedaan in de periode 2013 - 2016) met het werken binnen de systematiek van trajectprogrammering en is in staat zelfstandig alle fases te doorlopen. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) minimaal twee projecten/opdrachten in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

Inhoudelijke CV wensen
De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring waaruit blijkt dat hij/zij in staat is duidelijk te communiceren en om te gaan met belanghebbenden rondom provinciale infra projecten. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee relevante projecten/opdrachten waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet. Benoem specifiek de groep belanghebbenden rondom deze voorbeeld projecten en de wijze van communicatie.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met het toepassen van instrumenten uit de Aanpak Duurzaam GWW. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring opgedaan met het IPM projectmanagement model. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting twee relevante projecten/opdrachten waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten