Adviseur Gronduitgifte

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
380
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

22-2-2016

Einddatum

22-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-36

Sluitingsdatum

9-2-2016 om 12:00 uur

Het team uitgifte heeft als taak het uitgeven in erfpacht van bouwrijpe grond voor diverse bestemmingen, bijvoorbeeld voor woningbouw en bedrijfshuisvesting. Daarnaast heeft het Team Uitgifte een adviserende taak m.b.t. de mogelijkheden van het Amsterdamse Erfpachtstelsel en rapporteert de directie over de verwachten en gerealiseerde grondopbrengsten op jaarbasis. Tevens adviseert de adviseur gronduitgifte inzake het beheer van nog niet uitgegeven gronden, fiscale
aspecten en bij het toetsen van ingediende bouwaanvragen.

Werkzaamheden

 • U behandelt opstalrechten, erfpachtrechten, uitgiften in het kader van vastgoedtransformatie, uitgiften die onder het Aanvullend Convenant Erfpacht vallen en stelt modelaanbiedingen op voor uitgiftevormen zoals optie-overeenkomsten, bouwenvelopovereenkomsten en tenders.

 • U neemt samen met de projectleider deel aan de onderhandelingen met de aspirant-erfpachter en adviseert inzake de juridische en grondprijstechnische kaders waarbinnen een project start en de systematiek bij erfpachtuitgiften.

 • U stelt een passende erfpachtaanbieding op die juridisch houdbaar is voor de lange termijn en financieel voldoet aan het Amsterdamse grondprijsbeleid, dit betreft zowel grootstedelijke als stadsdeelprojecten.

 • U handelt het verdere verloop van de erfpachtaanbieding af tot en met de notariĆ«le akte en documenteert op juiste wijze de uitgifte.

 • U kijkt stukken na van andere adviseurs Gronduitgifte als medelezer en levert op die wijze een bijdrage aan het kennisdelen en de kwaliteit van de uitgiftewerkzaamheden.

Functie eisen

een afgeronde HBO of WO opleiding richting economische of juridische richting.
minimaal 3 jaar ervaring in het uitgeven van grond in erfpacht (dus kennis van het erfpachtstelsel) en het opstellen van contracten.
beschikt over uitstekende redactionele kwaliteiten evenals mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

in het bezit van de volgende competenties

 • Klantgerichtheid

 • Omgevingsbewust

 • Samenwerken

 • Zorgvuldigheid

 • Verantwoordelijkheid

Wensen

ruime ervaring als adviseur met ruimtelijke projecten.
en afgeronde opleiding Nederlands Recht en/of Notarieel Recht.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten