HR Adviseur Klantteams

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
2
Bekeken
450
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

22-2-2016

Einddatum

22-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

11-2-2016 om 9:00 uur

Je bent een ervaren HR adviseur die stevig in zijn schoenen staat. Je hebt een breed blikveld en bent in staat integraal te adviseren. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent in staat om de vraag achter de vraag scherp te krijgen en je kunt op een klantgerichte manier opereren. Als adviseur leg je op een gemakkelijke en prettige wijze contacten en kan je door middel van een constructief overleg de zaken de juiste kant op te sturen.

Daarnaast heb je een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

Als HR adviseur maak je deel uit van het Klantteam Sociaal en adviseer je de vakafdelingen KCC, SMO en W&I. Je ondersteunt en adviseert leidinggevende op tactisch niveau over de uitvoering van HR-beleid en de toepassing van personeelsinstrumenten. Je ondersteunt het management bij personele vraagstukken rondom IDU, verzuim, functioneren etc. Je signaleert proactief naar het management mogelijke verbeteringen.

Functie eisen

minimaal 2 jaar relevante gemeentelijke ervaring in de afgelopen 5 jaar is een vereiste.
Afgeronde opleiding Personeel & Arbeid op minimaal HBO-niveau.
Kennis van relevante wet- en regelgeving m.b.t. CAR UWO, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, blijkend uit werkervaring en/of afgeronde cursussen en opleidingen.

Minimaal 5 jaar werkervaring als HR-adviseur in een soortgelijke functie

Bij een overheidsinstelling.
Bij een gemeente.
Beschikbaar op de maandagen, dinsdagen en donderdag.

Competenties

Proactief
Creatief
Vasthoudend
Stressbestendig
Flexibel

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-02-2016 15:47
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-02-2016 19:35
  Plaats
  leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten