Senior Proces Manager

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
477
Status
Gesloten
Referentie
92160031

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op onze aanvraag van process manager. De kandidaat die wij geselecteerd hebben, heeft ruime ervaring binnen de hypotheekbranche.

Uw gegevens houden wij graag in file voor toekomstige opdrachten.

Hartelijke groet,

Team IP-Staffing


Omschrijving

De functie
Ervaren Senior Procesmanager die (projectmatig) gaat zorgdragen dat het proces rondom Spaarkapitaal binnen de Business Unit Hypotheken en de afdeling CRF Cashmanagement Reporting Finance structureel en aantoonbaar in control is in het proces met de verzekeraar VIVAT. Daarnaast zorgdragen dat de verschillen n.a.v. de compare op detailniveau zijn uitgezocht en afgehandeld. Procesmanager moet over afdeling heen kunnen kijken en mensen in beweging kunnen krijgen.
 
Het profiel
WO werk en denk niveau Aantoonbare ervaring met projectmatig werken Ervaring met hypotheek processen en financiele processen Stevige persoonlijkheid /gesprekspartner Resultaatgericht en kwaliteitsgericht werken
 
Jouw afdeling
Syntrus Achmea Real Estate & Finance belegt voor institutionele beleggers in sectoren in Nederland en via fund-of-funds in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als vastgoedbelegger in Nederland belegt Syntrus Achmea Real Estate & Finance daarnaast in vastgoedfinancieringen. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf. De afdeling CRF Cashmanagement Reporting Finance is verantwoordelijk voor het verzorgen van de financiële rapportages in de vorm van jaarrekeningen en (specifieke) fonds- en klantrapportages. Daarnaast wordt binnen CRF de financiële administratie gevoerd, alsmede het cash management van klanten verzorgd. De totale afdeling bestaat uit ongeveer 35 medewerkers.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van zsm tot 1 augustus 2016 voor 36 uur per week, locatie Amsterdam.

Uurtarief tussen de € 65 en € 75 incl. reiskosten, excl. BTW. Het tarief wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij bij interesse je cv en motivatie (zonder motivatie kunnen wij je helaas niet voorstellen bij de opdrachtgever) uiterlijk 10 februari 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  08-02-2016 16:31
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-02-2016 09:12
  Plaats
  Vught

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-02-2016 14:21
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten