Beheerder Civiele Techniek (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
510
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

1-3-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-2-2016 om 17:00 uur

De kerntaak van het team RIB (Regie Integraal Beheer) is de regie op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, van gevel tot gevel. Wij baseren ons voor de beheerplannen op de beleidskaders voor de openbare ruimte. RIB fungeert daarbij als schakel tussen de beleidsafdelingen en de uitvoering. Het team RIB is procesverantwoordelijk voor beheer en onderhoud op onder meer de volgende domeinen: Wegen en Straatmeubilair, Water en Riolering, Kunstwerken en Walmuren en Beschoeiingen.

Binnen het team RIB zijn we op zoek naar een breed inzetbare beheerder Civiele techniek die inhoudelijk samenwerkt met de beheerders van deze domeinen. We zoeken een breed inzetbare beheerder Civiele techniek die de beheerders op de genoemde domeinen kan vervangen, de integraliteit tussen de teams kan bevorderen en op procesniveau de beheerders kan bijstaan en ontzorgen. De opgave voor de komende jaren is groot. Daarom is een stevige ervaring op de genoemde teams, een flexibele en collegiale instelling en sterke vaardigheden op zowel inhoudelijk als procesmatig vlak onmisbaar.​

De stedelijk beheerders van het team RIB hebben een sleutelpositie in de beheerorganisatie. Zij leveren in onderlinge samenwerking een bijdrage in de kwaliteitsontwikkeling waar het team voor staat.
Zij zijn procesverantwoordelijk voor hun domeinen, voeren de regie op dit werkveld en hebben inhoudelijke kennis van het vakgebied. De stedelijk beheerders zijn in staat onderling de verbinding te leggen tussen de verschillende beheerdomeinen en de overige teams binnen het Cluster Beheer, de andere teams van de gemeente (Projectbureau, Beleidsteams) en de externe omgeving. Denken vanuit de burger en het bestuur staat centraal.
De stedelijk beheerders zijn budgethouders voor hun domein, stellen prioriteiten in de besteding van het budget, bewaken de uitputting en leggen verantwoording af aan de Manager RIB (Regie Integraal Beheer).

Functie eisen

 Een afgeronde opleiding HTS Civiele Techniek is een vereiste.
 Minimaal 10 jaar werkervaring in het vakgebied (inhoudelijke kennis van producten van de genoemde domeinen) is een vereiste.​
 Kennis van en ervaring met het werken met een planning & control-cyclus.
 Je hebt aantoonbaar ervaring opgedaan in een regierol in het ontwikkelen, uitvoeren, evalueren en verbeteren van beheer- en onderhoudsprocessen.
 De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring op het vlak van “beheer gerelateerde” projecten (voorbeelden hiervan zijn het opstellen van beheerplannen, dienstverleningsovereenkomsten, integrale samenwerking met verschillende gemeentelijke programma’s).
 In staat om flexibel te opereren op verschillende inhoudelijke en bestuurlijke niveaus. Bewustzijn van de verschillende rollen die hij/zij heeft en daarin effectief kunnen handelen in besluitvormingsprocessen.
 Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op werkterrein beheer openbare ruimte binnen gemeente 100K+ met complexe historische binnenstad
 Aantoonbare ervaring als beheerder op de domeinen, wegen en straatmeubilair, rioleringen en water, kunstwerken, walmuren en beschoeiingen.

Competenties

 Resultaatgericht
 Procesgericht sturen
 Probleemanalyse
 Verbindend
 Proactief
 Innovatief

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten