Netwerkbeheerder / Windows Specialist senior

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
08-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
595
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Senior Netwerkbeheerder / Windows Specialist

Als Senior Netwerkbeheerder / Windows Specialist ben je in staat om incidenten op te lossen, doe je aan bewaking en monitoring, onderhoudt en verbeter je de infrastructuur middels changes en projecten. Daarnaast ben je in staat om je kennis te documenteren en over te brengen op je collega's.

Voor een goede functievervulling vragen wij een relevante opleiding op HBO niveau en aantoonbare ervaring in het beheer van op Cisco en Fortigate gebaseerde omgevingen. Je bent bekend met de Microsoft Domein en je beschikt over een pragmatische en resultaatgerichte instelling. Je bent analytisch sterk en kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden.

 • Je beschikt minimaal over CCNP of CCDP certificeringen, en bij voorkeur over CCNP voice.

 • Aantoonbare kennis en ervaring met Fortigate application aware firewalls, Fortigate Certified Network Security Professional certificering is een pre.

 • Kennis van Microsoft producten (W2008, W2012)

 • Bekend met ITIL & Aegile/Scrum

Verantwoordelijkheden
Wij zoeken een kandidaat die in staat is om de afdeling Infrastructuur te helpen met het verbeteren / vernieuwen van de dienstverlening. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het terrein van netwerkbeheer maar heeft een raakvlak met het Microsoft domein. De kandidaat moet zelfstandig kunnen werken in een hectische omgeving waarbij vaak meerdere projecten en changes naast elkaar lopen.
De kandidaat moet als contactpersoon optreden richting stakeholders in de business bij derde lijn incidenten of escalaties van infrastructuur gerelateerde incidenten richting derde partijen, zorgt hierbij voor heldere communicatie en volgt de voortgang proactief op.
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij actief meewerkt aan het opstellen van een lifecycle management plan van zowel apparatuur als verbindingen. Eenmaal per maand kan de kandidaat gevraagd worden mee te draaien in een consignatie dienst, en incidenteel moeten werkzaamheden buiten kantoortijden worden uitgevoerd.

Standplaats: Zwolle

De verwachte inzet is 3 maanden, 40 uur per week

Start

z.s.m.

Deadline

donderdag 11 februari om 12 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  09-02-2016 09:33
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten